MV Luk Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Zapomniałem enzo, że dla Ciebie nie ma wyznaczników :D i jesteś anty wszystkim co się gdzieś zawodowo ścigają :D Wyznacznik nie wyznacznik, ale jeśli ktoś kto się profesjonalnie ściga w Polsce i w Italy i wpada do rzeszowa i ma fun na podwórku u Mobila to jest jakiś wyznacznik... A to taki, że pomimo, że jest profesjonalistą to umie mieć fun wszędzie i nie wybrzydza podwórkiem Mobila :D Zacytuje moją kolezankę - NIE SAP ENZO bo nam zabawę psujesz :bigrazz: Edytowane 13 Marca 2010 przez MV Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Same pozytywy piszesz. Spoko, zapowiada sie ze bedzie fajny tor. Zaraz po tym u mnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 W sezonie koniecznie trzeba bedzie przetestowac. A ten Poznan to nie wiedzialem ze taki tredny... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) hehehe, ja tu wlaczam posta zeby sie dowiedziec gdzie kolejny tor powstanie az w koncu na 6 stronie znalazlem jego szczegolowe dane dotyczace dlugosci itd :biggrin: Z checia bym wpadl, ale chyba zajechalbym swoja ukochana do konca;) gdyby bylo ciut blizej...;] Edytowane 16 Marca 2010 przez whistler26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi