MYCIOR Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 eeee to Mobil mieszka na rondzie? :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mapke dajcie. Chyba raczej chodziło mu o mapke toru :bigrazz: , też bym chętnie zobaczył. Może byłoby warto umieścić temat w dziale podkarpacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MV Luk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mapki sa w wersji papierowej dlatego rzucam mape z dojazdem na rzeszow :D Mobil nie mieszka na rondzie ale nie głupi pomysł zrobić też zawody na rondzie w rzeszowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Mycior u Mobila na chacie można spokojnie zostać. Nie jedne zwłoki tam zostaną. Oscar specjalnie dla Ciebie mapa dojazdu http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...6,14.128418&z=6 :bigrazz: O kurcze... Ale ten Rzeszow w dziwnym miejscu polozony. A odbierze mnie ktos z lotniska? I kto mnie przygarnie na nocleg? No i najwazeniejsze pytanie: czy beda dziewczyny w bikini? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 będzie trzeba tam podjechać ekipa ze SZCZECINA:) :lalag: :clap: a na chłodne błotne dni zapraszam na JENIKOWO k.MASZEWA,NOWOGARDU woj.ZACHODNIOPOMORSKIE :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 no to Mobil będzie ze 400 chłopa ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MV Luk Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 No to impreza się zapowiada wyborna :D P.S beda dziewczyny w bikinki, tylko najelpsze sztuki bo zostal zrobiony ostry przesiew i dziewczyny szaleja mega pozytywnie i sa "bezbarwne" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 BA... szalejemy ;) Musze powiedzieć, że zrobiłam już dwie rundki na fantastycznyn torze Mobila i nawet było 2 zawodników z Poznania u mnie i też mieli okazję. Pogoda wprawdzie nie dopisywała... ale prawie jak Poznań :D W lecie będzie szeroko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 1 Jaka jest predkosc maksymalna? 2 Ile zakretor prawych i ile lewych? 3 Caly tor sie leci na jednym biegu czy sa redukcje? 4 W co sie wpadnie jak sie wyleci z toru? 5 Asfalt jest gladki czy sa nierownosci i dziury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Chłopaki zapodajcie jakieś fotki, może przestane ,śmigać do LBN jeśli można się wkręcić do was. Lepiej uciąć dyskuję fotka bo zaraz ktoś odpisze na pAq'a pytania :bigrazz: 1 Jaka jest predkosc maksymalna? 2 Ile zakretor prawych i ile lewych? 3 Caly tor sie leci na jednym biegu czy sa redukcje? 4 W co sie wpadnie jak sie wyleci z toru? 5 Asfalt jest gladki czy sa nierownosci i dziury? ad.1. - 14 km/h ad.2. - 1 prawy i 1 lewy ad.3. - tylko jedynka ad.4. - W dom, lub garaż ad.5. - kto pisał ze jest tam asfalt?? :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 1 Jaka jest predkosc maksymalna? 2 Ile zakretor prawych i ile lewych? 3 Caly tor sie leci na jednym biegu czy sa redukcje? 4 W co sie wpadnie jak sie wyleci z toru? 5 Asfalt jest gladki czy sa nierownosci i dziury? Buahhahaha zanim chłopcy się wypowiedzą odpowiem na niektóre pytania :D 1. Nie licz, że max ze swojego moto wyciągniesz :D 2. Zakręty są 3 :D ale po co komu zakręty... prawie jak rondo 3. W drodze do domu będziesz sobie redukował :D 4. Wpadniesz w dom Mobila ale najpierw w krzaczory przed nim 5. No właśnie a kto mówił, że jest asfalt :D <joke> P.S Yuby i tak miałeś mnie odwiedzić to przy okazji i na tor wpadniesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 W sumie racja, i tak byliśmy umówieni. Mam wziąć śpiwór, czy będę spał z na miejscu Sebka? :bigrazz: Mam łóżko gościnne dla Ciebie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MV Luk Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Yubek dziubek będzie musiał się zadowolić gościnnym bo jak Kris wpadnie z Poznania to rozpędzi towarzystwo :D Puściłem info Mobilowi co by chłopak mape opracowywał to większą dzamprę wtedy zrobimy. Tor, paint ball, drinking :flesje: Paq Twoje pytania nas obrażają :D Jeśli zawodnicy z Poznania naszym torem nie pogardzili to mam nadzieję, że Ty miejscowy tym bardziej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 ..... Jeśli zawodnicy z Poznania naszym torem nie pogardzili..... A co to "zawodnicy z poznania" jakieś wyznacznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 No to pewnie Poznań teraz zamkną a wszyscy będą śmigać w Rzeszowie. :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi