Warstar Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Odpisujac w watku o strachu przed pierwsza gleba przyszlo mi do glowy ze warto zyczyc wam jedynie miekkich i przyjemnych gleb w nowym roku ;) i zeby sprzety przezyly nasze proby jakie im gotujemy dzieki naszej ulanskiej fantazji :) Udanych zakupow sprzetowych, pozyskania wymarzonych maszyn i osprzetu :) Mega wytrzymalych tlokow, zebatek i lancuchow :crossy: Szczesliwego Endurkowego roku 2009 ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornol Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 hehe, noi nawzajem dla Ciebie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grebur Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 dzieki i nawzajem :flesje: Quote To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 (edited) No nawzajem kolego. A no i dodam od siebie : napielpiej poćwiczcie sposób katapultowania który opisalem w temacie o glebach :biggrin: jak sie umie z niego korzystać to się przydaje ;) :biggrin: Edited January 5, 2009 by rafael Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornol Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 jak sie umie z niego korzystać to się przydaje to juz założe hydrauliczną katapulte :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warstar Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 Smiej sie smiej :) z mojego moto nawet sie pasazer katapultowal.. haha ! tuz przed tym jak ja to zrobilem :D wlasnie jak pod skode motor trafil :) biedny zygzak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Smiej sie smiej :) z mojego moto nawet sie pasazer katapultowal.. haha ! tuz przed tym jak ja to zrobilem :D wlasnie jak pod skode motor trafil :) biedny zygzak. no własnie nima sie co śmiać :biggrin: po prostu trzeba przewidzieć glebę sekunde wczesniej,zrobić plan działania i zdążyć się uratować :biggrin: nic prostszego :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grebur Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 ja jeszcze nie ćwiczyłem nic takiego, dopiero zaczynam przygode z enduro, mam nadzieje ze w przyszłości bede takimi mistrzami jak wy :biggrin: :crossy: Quote To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 ja jeszcze nie ćwiczyłem nic takiego, dopiero zaczynam przygode z enduro, mam nadzieje ze w przyszłości bede takimi mistrzami jak wy :biggrin: :crossy: Może drobna wskazówka jak zostać takim mistrzem :biggrin: Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornol Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe jak go nauczysz za tyle kasy katapultowania sie takiego jak złamałeś przy tym tylni błotnik to ja bym podziekował :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grebur Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Może drobna wskazówka jak zostać takim mistrzem :biggrin: Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe :biggrin: swojego kumpla - motocykliste chcesz ździerać z kasy ? byś sie wstydził ... :flesje: Quote To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 swojego kumpla - motocykliste chcesz ździerać z kasy ? byś sie wstydził ... :flesje: :biggrin: za wiedze sie płaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts