Jump to content

Rok 2009 - rokiem waszej pasji :)

Recommended Posts

Odpisujac w watku o strachu przed pierwsza gleba przyszlo mi do glowy ze warto zyczyc wam jedynie miekkich i przyjemnych gleb w nowym roku ;) i zeby sprzety przezyly nasze proby jakie im gotujemy dzieki naszej ulanskiej fantazji :)

Udanych zakupow sprzetowych, pozyskania wymarzonych maszyn i osprzetu :)

Mega wytrzymalych tlokow, zebatek i lancuchow :crossy:

Szczesliwego Endurkowego roku 2009 ;D

No nawzajem kolego. A no i dodam od siebie : napielpiej poćwiczcie sposób katapultowania który opisalem w temacie o glebach :biggrin: jak sie umie z niego korzystać to się przydaje ;) :biggrin:

Edited by rafael

Smiej sie smiej :) z mojego moto nawet sie pasazer katapultowal.. haha ! tuz przed tym jak ja to zrobilem :D wlasnie jak pod skode motor trafil :) biedny zygzak.

no własnie nima sie co śmiać :biggrin: po prostu trzeba przewidzieć glebę sekunde wczesniej,zrobić plan działania i zdążyć się uratować :biggrin: nic prostszego :biggrin:

ja jeszcze nie ćwiczyłem nic takiego, dopiero zaczynam przygode z enduro, mam nadzieje ze w przyszłości bede takimi mistrzami jak wy :biggrin: :crossy:

Może drobna wskazówka jak zostać takim mistrzem :biggrin:

Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe :biggrin:

Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe

jak go nauczysz za tyle kasy katapultowania sie takiego jak złamałeś przy tym tylni błotnik to ja bym podziekował :P

Może drobna wskazówka jak zostać takim mistrzem :biggrin:

Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe :biggrin:

swojego kumpla - motocykliste chcesz ździerać z kasy ? byś sie wstydził ... :flesje:

To tu, gdzie się błękit splata z betonem..

http://bikepics.com/members/grebur/