Warstar Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Odpisujac w watku o strachu przed pierwsza gleba przyszlo mi do glowy ze warto zyczyc wam jedynie miekkich i przyjemnych gleb w nowym roku ;) i zeby sprzety przezyly nasze proby jakie im gotujemy dzieki naszej ulanskiej fantazji :) Udanych zakupow sprzetowych, pozyskania wymarzonych maszyn i osprzetu :) Mega wytrzymalych tlokow, zebatek i lancuchow :crossy: Szczesliwego Endurkowego roku 2009 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 hehe, noi nawzajem dla Ciebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 dzieki i nawzajem :flesje: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) No nawzajem kolego. A no i dodam od siebie : napielpiej poćwiczcie sposób katapultowania który opisalem w temacie o glebach :biggrin: jak sie umie z niego korzystać to się przydaje ;) :biggrin: Edytowane 5 Stycznia 2009 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 jak sie umie z niego korzystać to się przydaje to juz założe hydrauliczną katapulte :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Smiej sie smiej :) z mojego moto nawet sie pasazer katapultowal.. haha ! tuz przed tym jak ja to zrobilem :D wlasnie jak pod skode motor trafil :) biedny zygzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Smiej sie smiej :) z mojego moto nawet sie pasazer katapultowal.. haha ! tuz przed tym jak ja to zrobilem :D wlasnie jak pod skode motor trafil :) biedny zygzak. no własnie nima sie co śmiać :biggrin: po prostu trzeba przewidzieć glebę sekunde wczesniej,zrobić plan działania i zdążyć się uratować :biggrin: nic prostszego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja jeszcze nie ćwiczyłem nic takiego, dopiero zaczynam przygode z enduro, mam nadzieje ze w przyszłości bede takimi mistrzami jak wy :biggrin: :crossy: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja jeszcze nie ćwiczyłem nic takiego, dopiero zaczynam przygode z enduro, mam nadzieje ze w przyszłości bede takimi mistrzami jak wy :biggrin: :crossy: Może drobna wskazówka jak zostać takim mistrzem :biggrin: Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe jak go nauczysz za tyle kasy katapultowania sie takiego jak złamałeś przy tym tylni błotnik to ja bym podziekował :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Może drobna wskazówka jak zostać takim mistrzem :biggrin: Napisz do mnie na pw podam ci numer konta, przelejesz na nie 500 zl i gotowe :biggrin: swojego kumpla - motocykliste chcesz ździerać z kasy ? byś sie wstydził ... :flesje: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 swojego kumpla - motocykliste chcesz ździerać z kasy ? byś sie wstydził ... :flesje: :biggrin: za wiedze sie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi