zibik Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 (edited) Mirkowi (mojemu koledze ze Skęczniewa k.Turku) ukradli Hondę w piątek w nocy. Honda CBR XX 1100 z 2001, jak na XX ma bardzo nietypowe malowanie może się komuś rzuci w oczy. Nr. do Mirka 601191908 skradziony xx http://www.wrzuta.pl/obraz/zIPse5cxn0/ tutaj jeszcze jeden link bo nie działają podobno nie wiem czemu Edited December 26, 2008 by zibik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan161 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Link nie dziala :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibik Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 (edited) Wiec podaje tutaj,nie wiem czemu ale czasami linki nie działają drugi link Edited December 26, 2008 by zibik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuraś Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 ten tez nie.. wrzuc na fotosik czy cos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maderick Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 tez nie dziala ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 oba działają. jak się nie załadował, podświetliłem pasek adresowy i jeszcze raz "enter" - otwierają się bez problemu jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MYCIOR Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Malowanie rzeczywicie rzadkie - pierwszy raz takie widze. Mam nadzieje ze złodziej bedzie na tyle głupi, ze to sprzeda nie w orginale i szybko sie ujawni. pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibik Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 panowie jak by co to podaję numer ramy : JH2SC35A71M402571 numer silnika : SC35E3402811 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajc Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 W ciagu kiilku dni to trzecia taka wiadomosc o skradzionym sprzecie...Tyle czasu byl spokoj. Czy te ch*je zima nie maja co robic? Dla mnie to jakis dziwny czas na kradzieze motocykli :icon_rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz9139 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 W ciagu kiilku dni to trzecia taka wiadomosc o skradzionym sprzecie...Tyle czasu byl spokoj. Czy te ch*je zima nie maja co robic? Dla mnie to jakis dziwny czas na kradzieze motocykli :icon_rolleyes: Witam. € podskoczylo tak mocno, ze trzeba czesci na wlasnym rynku organizowac. :lapad: Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajc Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Witam. € podskoczylo tak mocno, ze trzeba czesci na wlasnym rynku organizowac. :lapad: Pozdro Ja dopiero co czesci na niemieckim i angielskim ebayu kupowalem. Wyszlo okolo 5 razy taniej niz w Polsce , pomimo wysokiego kursu ojro ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba3ma Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 W ciagu kiilku dni to trzecia taka wiadomosc o skradzionym sprzecie...Tyle czasu byl spokoj. Czy te ch*je zima nie maja co robic? Dla mnie to jakis dziwny czas na kradzieze motocykli :icon_rolleyes: W ciągu kilku dni kolejna kradzież na terenie Wielkopolski.Częsci albo całe moto wypłynie wiosną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colahondax11 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 U mnie bez problemu link od razu wskoczyl. W sezonie 2008 trzem znajomym probowali ukrasc motocykle. Jednemu ukradli. Przyszedl koles z plecakiem pokazal ze ma tam forse (jeden banknot 200 zlotowy na wierzchu a glebiej powtykane kawalki gazety).Jakos tak sprytnie kiwnal tym plikiem i nikt sie nie kapnal. Gosciu zostawil plecak z forsa i przejechal sie kawalek,oddalil sie na 100 metrow spojrzal na kumpla spalil jeszcze gume i se pojechal...policja nic nie pomogla,pozbyl sie hondy cbr 1000rr za ponad 30.000. Mam nadzieje ze twoja niunia XX sie znajdzie. Quote Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacer Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 zawsze sie zastanawialem jak oni to robia, myslalem ze podjezdzaja busem czy cos pakuja i jazda a tu w taki banalny sposob mozna stracic swoj sprzecik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vector Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Z motocyklami problemów nei ma. Podjecdzie bus, wyskoczy dwóch osiłków i tyle zostanie po motocyklu... :rolleyes: Nawet jest na youtube filmik jak w stanach za*ebali w ten sposób bike'a :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts