Jump to content

skradziono cbr 1100 xx (nietypowe malowanie)

zibik
 Share

Recommended Posts

Mirkowi (mojemu koledze ze Skęczniewa k.Turku) ukradli Hondę w piątek w nocy. Honda CBR XX 1100 z 2001, jak na XX ma bardzo nietypowe malowanie może się komuś rzuci w oczy.

Nr. do Mirka 601191908

skradziony xx

http://www.wrzuta.pl/obraz/zIPse5cxn0/

tutaj jeszcze jeden link bo nie działają podobno nie wiem czemu

Edited by zibik

oba działają. jak się nie załadował, podświetliłem pasek adresowy i jeszcze raz "enter" - otwierają się bez problemu

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

W ciagu kiilku dni to trzecia taka wiadomosc o skradzionym sprzecie...Tyle czasu byl spokoj. Czy te ch*je zima nie maja co robic? Dla mnie to jakis dziwny czas na kradzieze motocykli :icon_rolleyes:

Witam. € podskoczylo tak mocno, ze trzeba czesci na wlasnym rynku organizowac. :lapad: Pozdro

Witam. € podskoczylo tak mocno, ze trzeba czesci na wlasnym rynku organizowac. :lapad: Pozdro

Ja dopiero co czesci na niemieckim i angielskim ebayu kupowalem. Wyszlo okolo 5 razy taniej niz w Polsce , pomimo wysokiego kursu ojro ;)

W ciagu kiilku dni to trzecia taka wiadomosc o skradzionym sprzecie...Tyle czasu byl spokoj. Czy te ch*je zima nie maja co robic? Dla mnie to jakis dziwny czas na kradzieze motocykli :icon_rolleyes:

W ciągu kilku dni kolejna kradzież na terenie Wielkopolski.Częsci albo całe moto wypłynie wiosną.

• 4 weeks later...

U mnie bez problemu link od razu wskoczyl.

W sezonie 2008 trzem znajomym probowali ukrasc motocykle.

Jednemu ukradli.

Przyszedl koles z plecakiem pokazal ze ma tam forse (jeden banknot 200 zlotowy na wierzchu a glebiej powtykane kawalki gazety).Jakos tak sprytnie kiwnal tym plikiem i nikt sie nie kapnal.

Gosciu zostawil plecak z forsa i przejechal sie kawalek,oddalil sie na 100 metrow spojrzal na kumpla spalil jeszcze gume i se pojechal...policja nic nie pomogla,pozbyl sie hondy cbr 1000rr za ponad 30.000.

Mam nadzieje ze twoja niunia XX sie znajdzie.

Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl...