zibik Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Mirkowi (mojemu koledze ze Skęczniewa k.Turku) ukradli Hondę w piątek w nocy. Honda CBR XX 1100 z 2001, jak na XX ma bardzo nietypowe malowanie może się komuś rzuci w oczy. Nr. do Mirka 601191908 skradziony xx http://www.wrzuta.pl/obraz/zIPse5cxn0/ tutaj jeszcze jeden link bo nie działają podobno nie wiem czemu Edytowane 26 Grudnia 2008 przez zibik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Link nie dziala :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Wiec podaje tutaj,nie wiem czemu ale czasami linki nie działają drugi link Edytowane 26 Grudnia 2008 przez zibik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 ten tez nie.. wrzuc na fotosik czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 tez nie dziala ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 oba działają. jak się nie załadował, podświetliłem pasek adresowy i jeszcze raz "enter" - otwierają się bez problemu jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Malowanie rzeczywicie rzadkie - pierwszy raz takie widze. Mam nadzieje ze złodziej bedzie na tyle głupi, ze to sprzeda nie w orginale i szybko sie ujawni. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 panowie jak by co to podaję numer ramy : JH2SC35A71M402571 numer silnika : SC35E3402811 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 W ciagu kiilku dni to trzecia taka wiadomosc o skradzionym sprzecie...Tyle czasu byl spokoj. Czy te ch*je zima nie maja co robic? Dla mnie to jakis dziwny czas na kradzieze motocykli :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 W ciagu kiilku dni to trzecia taka wiadomosc o skradzionym sprzecie...Tyle czasu byl spokoj. Czy te ch*je zima nie maja co robic? Dla mnie to jakis dziwny czas na kradzieze motocykli :icon_rolleyes: Witam. € podskoczylo tak mocno, ze trzeba czesci na wlasnym rynku organizowac. :lapad: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam. € podskoczylo tak mocno, ze trzeba czesci na wlasnym rynku organizowac. :lapad: Pozdro Ja dopiero co czesci na niemieckim i angielskim ebayu kupowalem. Wyszlo okolo 5 razy taniej niz w Polsce , pomimo wysokiego kursu ojro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 W ciagu kiilku dni to trzecia taka wiadomosc o skradzionym sprzecie...Tyle czasu byl spokoj. Czy te ch*je zima nie maja co robic? Dla mnie to jakis dziwny czas na kradzieze motocykli :icon_rolleyes: W ciągu kilku dni kolejna kradzież na terenie Wielkopolski.Częsci albo całe moto wypłynie wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 U mnie bez problemu link od razu wskoczyl. W sezonie 2008 trzem znajomym probowali ukrasc motocykle. Jednemu ukradli. Przyszedl koles z plecakiem pokazal ze ma tam forse (jeden banknot 200 zlotowy na wierzchu a glebiej powtykane kawalki gazety).Jakos tak sprytnie kiwnal tym plikiem i nikt sie nie kapnal. Gosciu zostawil plecak z forsa i przejechal sie kawalek,oddalil sie na 100 metrow spojrzal na kumpla spalil jeszcze gume i se pojechal...policja nic nie pomogla,pozbyl sie hondy cbr 1000rr za ponad 30.000. Mam nadzieje ze twoja niunia XX sie znajdzie. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 zawsze sie zastanawialem jak oni to robia, myslalem ze podjezdzaja busem czy cos pakuja i jazda a tu w taki banalny sposob mozna stracic swoj sprzecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Z motocyklami problemów nei ma. Podjecdzie bus, wyskoczy dwóch osiłków i tyle zostanie po motocyklu... :rolleyes: Nawet jest na youtube filmik jak w stanach za*ebali w ten sposób bike'a :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi