przemek3578 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 HeHe :bigrazz: pewnie teraz macie kaca :flesje: no cóż dzisiaj poprawka a jutro do domciu i pisać mi tu jak było :notworthy: POZDRAWIAM i żałuję,że nie mogłem przyjechać. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Spokojnie Przemo, nie ma co żałować, w Sezonie sobie odbijemy z "prawdziwymi Pijakami" ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 No my jestesmy u Pabla bo nie oplacalo nam juz sie siedziec :] Pozdrawiamy motórzystów którzy mieli jaja zeby przyjechać, liczymy na "następną razę" i w imieniu Rafała przepraszam Aśkę :] A teraz idziemy na kulig hubauahauahuaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Też już jestem... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Też już jestem... pozdro Sopel:ale sprzęty były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 też dotarłem bez przeszkód, nawet się wyspać zdążyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kto miał aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Kto miał aparat? Aśka i Ludwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Aśka to chyba nie podeśle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Aśka to chyba nie podeśle ;) No bez przesady. Dopóki nie stwierdziłam, że jestem juz za stara na takie zabawy, to było fajnie :bigrazz: I sorka za brutalną eksmisję ;) A poza tym to dopiero weszłam do domu, więc fotki będą pewnie jutro wieczorkiem. No i Marten :notworthy: i pozdrów ekipę z wesołego autobusu :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ludwicjusz a nie bury wilk? Nie powinieneś awatar-a zmienić?? A wzasadzie to powinienem sie przedstawić. Poznałem to wspaniałem grono na ost. Borkach. Było fajnie tylko głowa mnie troche bolała :-) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jeżyk - w końcu mam właściwy login, Bury był dlatego że... No coś kiedyś nie wyszło :icon_evil: A głowa bolała bo za mało wypiłeś. Zdjęć niewiele ale to co jest znajduje się tu: http://picasaweb.google.pl/Ludwicjusz/BorkiStycze2009# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Co tak mało tych zdjęć :banghead: ??? zapodajcie coś z imprezki... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 na imprezce nikt nie zawracał sobie takim problemem jak trzymanie aparatu, jak na takie skromne grono było hm, dość intensywnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Co tak mało tych zdjęć :banghead: ??? zapodajcie coś z imprezki... :flesje: Trzeba poczekać na Aśkę :smile: Aż się boję :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi