letek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 witam, ja też chętnie bym przyjechał, jeśli są jeszcze jakieś miejsca, proszę tylko o podpowiedź gdzie dokładnie są te Borki? w kraju jest ich cała masa i nie wem jak bardzo mam daleko. Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 http://www.borki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 dzięki, wychodzi że mam jakieś 190 km, jutro zobaczę jak motór. do zobaczenia, mam nadzieję :biggrin: Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Przyjezdzajcie. Jezeli ktos bedzie w stanie rano (ja bede,ale szybko sie go pozbede za pomoca piwka) to moszna jechac moim klamotem na MWB, mam tam darmowe wejsciówki. Tylko niewiele tam sie dostanie zima. Ppeterek, to bedziesz czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 hm, kto z Wawy zamierza jechać na moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 hm, kto z Wawy zamierza jechać na moto? A Pan nie zauważył, że w nocy nowego śniegu napadało? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 dlatego pytam, bo jak by czarno na jezdniach było to wręcz założyć można że część zdecyduje się na motór (dobra, przyznaje - tak mnie ciśnie na jeżdzenie że szukam tylko pretekstu żeby kredensa z garażu wytoczyć) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ppeterek, to bedziesz czy nie?? W góry nie jadę, wyjazd przełożony. Co do Borek trwają negocjacje :biggrin: Jeśli przyjadę, to w sobotę będę musiał wrócić (jak dojdę do siebie). Śrubki kręcę do 17:00, albo 16:00 jak się uda. O winku pamiętam :cool: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Oooo, my z soplem robimy to z ryżu, tylko musze jutro pożywkę i drożdże po pracy kupić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No to jadę i tak jak pisałem wracam w sobotę, ale na pewno nie z rana. Czy ktoś z wawy chce się ze mną zabrać? Adam jakie wino brac: słodkie śliwkowe, czy jabłkowe - jeszcze bardziej słodkie :biggrin: ? Oooo, my z soplem robimy to z ryżu, tylko musze jutro pożywkę i drożdże po pracy kupić :) Pamiętaj rodzynki dodać, będzie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 co do wina - najlepiej oba :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 co do wina - najlepiej oba :bigrazz: Dobra, ale uprzedzam to są moje pierwsze wynalazki :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Twoje "wynalazki" to ja bez uprzedniego wachnięcia moge nawet wypić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) WITAM!!!!!! Mam nadzieje, a właściwie jestem pewien, że szanowna brać motonitów bawi się bardzo dobrze na wypadzie w BORKACH :clap: Z przykrością muszę stwierdzić, że ze względów moralno-etycznych musiałem zrezygnować z tej dostojnej imprezy (będę zdrowszy :biggrin: ) - dokładniejsze powody podam po imprezie:-) POZDRAWIAM i mam nadzieje,że mam czego żałować... :bigrazz: BAWCIE SIĘ i wypijcie moje ZDROWIE!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: (jestem z WAMI duchem - szkoda,że nie ciałem - bo chciałem :wink: ) Edytowane 17 Stycznia 2009 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 No, my wyjeżdżamy, do zobaczenia chlejusy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi