majkelpl Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ty Majki nie śmigaj po Garażu ..................... bo Ci tak zostanie :biggrin: Spoko, to tak oby do wiosny :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 a kto zamierza przyjechac już w piątek??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja będę w piątek na 99% :) Co to za impreza od soboty do niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 też zamierzam być w piątek, lepie się tak btw jakaś ekipa na przejazd czy każdy osobno? (wiadomo, w kupie raźniej i nikt kupy nie ruszy :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 też zamierzam być w piątek, lepie się tak btw jakaś ekipa na przejazd czy każdy osobno? (wiadomo, w kupie raźniej i nikt kupy nie ruszy :wink: ) ja ja ja!! jadę w piątek. a przynajmniej taki mam plan, bo pogoda coś mało motocyklowa i przydałby się ktoś z autem... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 plan mam taki - jak nie dowali śniegu albo nie będzie jakiej gołoledzi to chcę jechać motórem, parcie na jazdę staje się powoli nieznośne ;) Ale jak warunki będą raczej podłe to pojadę autem, lepiej tak bez dodatkowej frajdy ale za to nie lepić plastików przez resztę zimy... Tak więc tak czy inaczej będzie dobrze i można się zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 plan mam taki - jak nie dowali śniegu albo nie będzie jakiej gołoledzi to chcę jechać motórem, parcie na jazdę staje się powoli nieznośne ;) Ale jak warunki będą raczej podłe to pojadę autem, lepiej tak bez dodatkowej frajdy ale za to nie lepić plastików przez resztę zimy... Tak więc tak czy inaczej będzie dobrze i można się zabrać. To ja się chętnie podłączę :icon_mrgreen: Prognozy są optymistyczno-pesymistyczne ;) Znaczy ma być ładnie i słonecznie, ale z dosyć konkretnym mrozem. Więc nie wiem czy :crossy: jest dobrym pomysłem-mimo że mnie też już skręca, żeby pojeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 w razie czego mogę użyczyć elektrycznego ubranka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: a ja nie wiem czy zdążę. Będę w Bubbera stronach od środy ciężko na moto pracować i kurde nie wiem czy zdążę :icon_evil: :( ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Peterek - ani mi się waż nie zdążyć! Szybką Alfę masz, dasz radę!! Choćby na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: a ja nie wiem czy zdążę. Będę w Bubbera stronach od środy ciężko na moto pracować i kurde nie wiem czy zdążę :icon_evil: :( ... Już wymyślasz? :icon_razz: Aha, ja się zmywam w sobotę, więc proszę o udaną imprezkę w piątek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ...no to się zaczyna... Zaraz się okaże że jednak wszyscy muszą trawnik kosić i śmiecie wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ...no to się zaczyna... Zaraz się okaże że jednak wszyscy muszą trawnik kosić i śmiecie wyrzucać Spooooko. W piątek i tak są najlepsze imprezki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Spooooko. W piątek i tak są najlepsze imprezki :bigrazz: To prawda... Nic nie wymyślam :icon_evil: Z Buberem już się umawiam na kawę. Wyjazd mi się przesunął o jeden dzień i w Jeleniej Górze nocować będę z czwartku na piątek i do niedzieli będę w górach :icon_evil: i dupa blada :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ejże. A co tu taka cisza? Kto będzie w piątek? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi