Peterek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 albo PCtem albo Tigerem, większy lans kredensem, ale Triumpha nie szkoda i ma ABS. No i mam dylemat :icon_rolleyes: Helix jest jeszcze rozgrzebany. Rozgrzeb jeszcze PC-ta to nie będzie dylematu :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ale pisałeś, że jedziesz ze mną, a nie ja z Tobą :bigrazz: ale czy napisałem że na jednym motocyklu? :icon_razz: jadę z Tobą "ramie w ramie" ponieważ razem raźniej :D a fakt iż nie mam zielonego pojęcia gdzie jechać to szczegół :icon_biggrin: zatem robisz jako przewodnik po nieznanych i mroźnych krainach ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 No jak aura sie nie zmieni to powodzenia. Ja właśnie wróciłem z nocnego driftowania i moge powiedzieć jedno, zajebiźcie jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pozwólcie, że nieco to uporządkuję, a Wy jakby co się dopisujcie albo wypisujcie(to drugie nie jest wskazane ;) ) 1. Adam 2.3. Czesio i Nulka 4. Marten 5. Aśka 6. Przemek3578 7. Bury Wilk 8. HooLooVoo 9. Peterek 10. brt3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ze mna bedzie jeszcze znany niektorym Rafał - Sopel więc 1. Adam 2. Sopel 3. Czesio 4. Nulka 5 Marten 6 Aśka 7. Przemek3578 8. Bury Wilk 9. HooLooVoo 10. Peterek 11. brt3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ze mna bedzie jeszcze znany niektorym Rafał - Sopel więc 1. Adam 2. Sopel 3. Czesio 4. Nulka 5 Marten 6 Aśka 7. Przemek3578 8. Bury Wilk 9. HooLooVoo 10. Peterek 11. brt3 ze mna dojada jeszcze 3 osoby, ale... niestety w sobote popoludniem. Tak btw - w sobote w lodzi jest motobazar wiec jakby ktos chcial sie na chwile urwac i jechac na jakies zakupy to dajcie znac, zorganizuje transport borki - lodz - borki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jeeeeeeeeeeeeździć mi się chce... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Mnie tez, dlatego na sobote szykuje palenie gumy w moim garazu podziemnym polaczone ze wczesnym wlaczaniem systemow ostrzegawczych w samochodach :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) na sobote szykuje palenie gumy chcesz zniszczyc swoj motocykl bracie motonito ? nie wstyd to tak ? :icon_eek: Edytowane 8 Stycznia 2009 przez marciow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ale tylko tak kontrolnie ............... Troszke dymu i koniec bo mnie sasiedzi przeklna :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 To wyjdź z ciepłego pierdzidołka, przyjedź te śmiszne 120km i pokaż jak te gume palisz. Na tym forum na pęczki takich co szlifują slidery, palą gumy i latają na kole, ale jakoś ani tego ani ich nikt nigdy nie widział "bracie motonito"... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jak bedzie + 25 stopni " bracie motonito" :buttrock: Co innego przewietrzyc wydechy i posmigac po garazu a co innego wyjechac na miasto i na snieg :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Co innego przewietrzyc wydechy i posmigac po garazu a co innego wyjechac na miasto i na snieg :banghead: W pelni się z Tobą zgadzam. Bo co to za frajda jeździć po garażu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Bo co to za frajda jeździć po garażu :icon_mrgreen: Zadna, ale ................. z braku laku :banghead: Skoro ekipa z WOSP sie wykrusza to co dopiero smigac motongiem do Borek :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ty Majki nie śmigaj po Garażu ..................... bo Ci tak zostanie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi