Adam Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Majkel, uprzejmie proszę, jeśli masz zamiar być autorem co drugiego postu jak wszędzie, a i tak sie nie pojawisz to nie bierz udziału w dyskusji. Ppeterek, Ty sie lepiej znasz i wiesz co najbardziej ukoi gardło biednego studenta zaocznego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Przepustke to sie zostawia na zakladzie wlozona w zegar wejsciowy :icon_mrgreen: Jedziesz tam chlac a nie sie za raczke prowadzac z polowica :flesje: ... Edytowane 3 Stycznia 2009 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 G...no! już sie najechałem :( jako ze nie pracujemy w piatek (2.1.09r) to bedziemy to odpracowywac 16-go ;( a urlopu nie moge sobie brac,bo mam studyja i i tak co 2 tygodnie w piatek mnie nie ma ;( ja załamany,Lonka załamana . . . pokoj nie bedzie miał widoku na ocean ;( dupaaaaa ;( bawcie sie dobrze i wypijcie za nieobecnych. pazdzierniaka nie podaruje! Pokombinuj cos, moze wczesniej Ci sie uda odrobic :) Tak to jest z tą legalną pracą. Gdzie ten letni czas gdy dzwoniłem do szefa: - Wie pan co? Zlot pod Wrocławiem jest, nie przyjde jutro do pracy - k*rw... Znowu!? I tak prawie co tydzien ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Widzę,że jednak nastąpi reaktywacja BORKOLANDII ZIMOWEJ :buttrock: hehe będzie się działo... Nie widzę tu żadnego wpisu od WALDUSIA:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 tylko szkoda że to tylko 150km, człowiek zmarznąć nie zdąży ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zjarasz lacza to pomarzniesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Majkel, uprzejmie proszę, jak sie nie pojawisz to nie bierz udziału w dyskusji. Znaczy sie ze jak mnie nie bedzie to nie moge sie wypowiadac ? :eek: :buttrock: A skad wiesz czy nie wsiade w auto i nie przyjade ? Jeszcze nic nie przesadzone :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Qrde,z Tomaszowa mam z 15 km.ale wstydzę się narzucać. Edytowane 3 Stycznia 2009 przez brt3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Qrde,z Tomaszowa mam z 15 km.ale wstydzę się narzucać. Sugerowałabym jednak, żebyś przyjechał, ale jeśli umiesz rzucać tak daleko, to możesz się i narzucać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Normalnie chyba się skuszę:)... sam niewiem co robić...Nieznam nikogo... Jestem raczej nieśmiałym chłopcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A kto tu kogo zna? :) A jak stwierdzisz ze jestesmy popieprzeni to wrocisz do domu, nie masz daleko :) Przybywaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Znaczy co? Jako plecak? ;) jak bardzo chcesz to możesz grzać mi plecy ;) innej formy plecakowania nie widzę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A jak stwierdzisz ze jestesmy popieprzeni (...) To akurat mogę koledze brt3 powiedzieć juz teraz :icon_mrgreen: Tak na zachętę oczywiście :icon_twisted: jak bardzo chcesz to możesz grzać mi plecy ;) innej formy plecakowania nie widzę :cool: Ale pisałeś, że jedziesz ze mną, a nie ja z Tobą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ppeterek, Ty sie lepiej znasz i wiesz co najbardziej ukoi gardło biednego studenta zaocznego ;) Hehe, a jest taki płyn z % który nie ukoi :icon_question: :biggrin: Ludwik Ty masz zamiar PC-tem przyjechać :icon_question: :eek: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 albo PCtem albo Tigerem, większy lans kredensem, ale Triumpha nie szkoda i ma ABS. No i mam dylemat :icon_rolleyes: Helix jest jeszcze rozgrzebany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi