Adam Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zima ucieka, w grudniu tłuke kilometry na dwóch kołach kiedy tylko mam czas więc trzeba sie spieszyć z Zimową edycją forumowego zlotu w Borkach bo jeszcze nas lato dogoni. Zasady jak w zeszłym roku, śpimy w pokojach w Borkowym Hotelu. Koszt pokoju to 100PLN/dobę. Data w temacie. Pokoi nie zaklepujemy bo biorąc pod uwagę ich liczbę w pensjonacie i porę roku na pewno miejsca nie braknie. Teoretycznie i oficjalnie pokój jest 2 osobowy, w zeszłym roku kimaliśmy po 4 osoby i było gitara. Tak jak w zeszłym roku jesli pogoda na to pozwoli wykombinujemy ognisko. Generalnie akcja jest full spontan bez planowania czyli typowo motórowo. Jeśli ktoś przyjedzie samochodem nie będzie poniżany i nie będzie musiał uciekać przed stadem "prawdziwych motocyklistów". A teraz deklaracje kto zaszczyci nas swoją obecnością i co przywiezie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zasady jak w zeszłym roku, śpimy w pokojach w Borkowym Hotelu. Koszt pokoju to 100PLN/dobę. Data w temacie. Pokoi nie zaklepujemy bo biorąc pod uwagę ich liczbę w pensjonacie i porę roku na pewno miejsca nie braknie. Teoretycznie i oficjalnie pokój jest 2 osobowy, w zeszłym roku kimaliśmy po 4 osoby i było gitara. Jeśli ktoś przyjedzie samochodem nie będzie poniżany i nie będzie musiał uciekać przed stadem "prawdziwych motocyklistów". A teraz deklaracje kto zaszczyci nas swoją obecnością i co przywiezie ;) Witam i jak już pisałem 99% ze będziemy z Nulka co do rezerwacji myśle ze warto zadryndac i zapytać ile miejsc wolnych będzie bo ostatnimi razy parter na spot Moherowy babcie sobie zarezerwowały zeby nie było buby z miejscami to warto sie doinformowac i fakt sa twardzi Motórowcy co zima smigaja ja jednak na 4 -OO przyjade :crossy: :crossy: i mysle ze nie tylko sam a ze wspaniałymi Ludzmi z Letniego Borkowania a i szkla nie zabraknie Muze sie tez przytacha ze sobą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 ja sie zapisuje, mysle, ze namowie tez kilka osob na przyjazd. A przywieziemy cos, co dosc trudno zamarza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A przywieziemy cos, co dosc trudno zamarza :biggrin: Płyn do spryskiwaczy do -22 ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jeśli ktoś przyjedzie samochodem nie będzie poniżany i nie będzie musiał uciekać przed stadem "prawdziwych motocyklistów". ;) Ale nie powiem może i z nami jakiś Pingwin na 2-OO się pojawi "prawdziwy motocyklista". :crossy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 :D akurat tak mi wypada przerwa miedzy zajeciami...czyli wolny weekend :D hym hym hym... pisze sie? musze zrobic konsultejszyn z Lonką,ale ona chciała konieszna jechać,wiec namawiać długo nie bede.kto tam dalej jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Tyyyy, no ja mam pierwszą sesję w życiu i tez w ten weekend mam jedyna przerwe miedzy zajeciami, ale nie wiem jak bedzie z ta nauka. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 no i mi sie pierwsza sesyja zbliża.juz mam dosc tych studiów.wszystkie motoplany rozbijaja sie tylko o nauke.ale spokojnie... byle do wakacji :D jak tam reszta Borkowiczów edycji "letniej"? gdzie sie podziewają? Pani miss forum pewnie na sesji zdjeciowej,wiec nie pytam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Cóż ja mogę rzec w takiej sytuacji... Zapewne będę :buttrock: Wbrew sugestiom Merha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 no to moze jak we październiaku: Lista osob chetnych na wyjazd: Merh + Lonka (pokoj z widokiem na ocean pliz :P ) ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Lista osob chetnych na wyjazd: 1-2. Merh + Lonka (pokoj z widokiem na ocean pliz :P ) 3. Aśka (pokój jak wyżej ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Asiu... znaczy bierzesz wspolny pokoj z Merhem i Lonka, tak? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Asiu... znaczy bierzesz wspolny pokoj z Merhem i Lonka, tak? :icon_razz: Nie :P z takim samym widokiem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 G...no! już sie najechałem :( jako ze nie pracujemy w piatek (2.1.09r) to bedziemy to odpracowywac 16-go ;( a urlopu nie moge sobie brac,bo mam studyja i i tak co 2 tygodnie w piatek mnie nie ma ;( ja załamany,Lonka załamana . . . pokoj nie bedzie miał widoku na ocean ;( dupaaaaa ;( bawcie sie dobrze i wypijcie za nieobecnych. pazdzierniaka nie podaruje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No i co? Sama jadę? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi