Anarch Opublikowano 13 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 nie wkurzylem sie, po prostu chce sie do czego dobrac, jakbym sie wkurzyl to bym dostal padaczki, slinotoku i bym zaczal gryzc monitor.dzis babci jak bylem trulem 3 godziny o motorkupokazwyalem tlok cylinder starymoze wplynie na brata zeby sprzedal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 Hehe masz teraz zajecie :) namawianie dziadkow :lol: na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wariatka Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 :) nie riozumiem jak w kółko mozna nawijać o jednym-o motocyklach :) i tak każdy wie, że najlepszy motiorek dla laski tio kawasaki ninja koniecznie zielony 8) :) na cześciach się raczej nee znam więc ci tomek nee podpowiem, gdzie możesz dostać tio gówienko=D ( jak siem gdzies walnęłam z pisiownią tio siorx, ale dzisiaj nee kontaktuje :smile2: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 14 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 mi chodzilo zeby babcia nagadala bratu zeby to moto zostawil w spokojuś.p. dziadek po ktorym mam ogarkamial jeszcze 50-t-1 i shlbabcie wolala z tylu na shl jezdzic niz na ogarku :)shl jest u kuzyna w czesciach sie wczoraj dowiedzialembo myslalem ze ja sprzedalwszyscy tak mi mowilijakiejs czesci nie mogl dostac czy cose tam kawasaki dupa gosiuogary najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 e tam kawasaki du*a gosiuogary najlepsze Heh nie gościu tylko koleżanko obadaj profil dziewczyna o nicku wariatka czyżby kobieta wśród nas :roll: . ogary nie najlepsze bo jawki rullz :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Anarch daj znac to podjedzie sie z forumowiczami i bratu wytlumaczy recznie :) ze ma zostawic w spokoju ogarka - jak nie to wezmie sie wał od junaka np. zamiast siekiery i zalatwi sprawe :) NIE MA KAFARA NA TAKI WAŁ :) a tak naprawde - szkoda by bylo jakbys go wyremontowal a brat by sie dobral - takim ludziom moto sie nie daje :) Moj mlodszy braciak cioteczny twierdzi ze naucze go jezdzic jawka - dupa nie wsiadzie na nia - to jest destruktor totalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 14 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Macias - myslisz ze czemu ona tylko moje skomentowala?myslisz ze dzieki komu to wlazlawiem dobrze ze to kobita bo ja znam cypherius od razu mi sie wesolo zrobilo bardzo mozliwe ze bedzie taka potrzeba pyt. jakie szkody beda dla motorka jak kolo 110 - 120 kg chce na nim jezdzic?i jak mozna jakis wylaczanie zrobic zeby nie jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 teoretycznie mialy chyba te motorki podobna nosnosc,ale to chyba juz maksymalny. co do zabezpieczenia - mozesz porobic duzo rzeczy, ale brat ze zlosci moze cos ci popsuc. proponuje cos z fajka - wlozyc cos w nia nalozyc na swiece i nie odpali, ale to znany patent. rozne inne wylaczniki mozna jakos obejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel IceMoto Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 nie riozumiem jak w kółko mozna nawijać o jednym-o motocyklach Szybko...Jak się kocha motocykle to uwierz, ze można... i tak każdy wie, że najlepszy motiorek dla laski tio kawasaki ninja koniecznie zielony Zdanie głupiutkich panienek co to lecą na motorki. czy jak?? dzisiaj nee kontaktuje To jakis dobry towar masz!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wariatka Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 kamelek nee bądz taki do przodu=P zaraz ja zacznę ciebie cytować=] :twisted: a wierz mi, najmilszą osobą tio ja ne jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wariatka Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 macias widzisz-jestem kobietą!!!i nawywam się GOŚKA :) i owszem jestem koleżanką, ale tylko dla niektórych!!! ty się na pwenio dio nich nee zaliczasz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 macias widzisz-jestem kobietą!!!i nawywam się GOŚKA :) i owszem jestem koleżanką, ale tylko dla niektórych!!! ty się na pwenio dio nich nee zaliczasz :twisted: Na razie to jestes dziewczynką nie kobietą Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 jak nie to wezmie sie wał od junaka np. zamiast siekiery i zalatwi sprawe :) NIE MA KAFARA NA TAKI WAŁ :) Nie szkoda by Ci było tego wału :?: :?: :?: :?: Na razie to jestes dziewczynką nie kobietą E Greedo nie udawaj wiem że lubisz małe dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 E Greedo nie udawaj wiem że lubisz małe dziewczynkiloll hehe no no czego sie dowiadujemy :) Nie szkoda by Ci było tego wału W sumie masz racje, w takim razie wezme pekniety blok silnika od malucha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 macias widzisz-jestem kobietą!!!i nawywam się GOŚKA :) i owszem jestem koleżanką, ale tylko dla niektórych!!! ty się na pwenio dio nich nee zaliczasz :twisted:Heh jakoś nie bardzo mi zalerzy żebyś była moją kolerzanką bo po twojej wypowiedzi widze że jesteś nie miła i arogancka a takich osób nie szanuje i w ogóle mam je w nosie więc dla mnie jesteś spalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi