Kamel IceMoto Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 kamelek nee bądz taki do przodu=P zaraz ja zacznę ciebie cytować=] a wierz mi, najmilszą osobą tio ja ne jestem... Proszę Cie bardzo!! Chętnie posłucham Twoich uwag! Jakoś innym moje wypowiedzi nie przeszkadzają... Natomiast wg. mnie, sposob Twojej wypowiedzi droga, heh "Wariatko" wskazuje na Twoje bardzo laiczne poglądy na życie i stosunki międzyludzkie. Uwazam nie powinnaś być na tym forum (ale o tym decyduje Admin, nie ja - to tylko moje prywatne zdanie, byćmoze tez innych 4UMowiczów), lecz na jakimś... hmm... "skłuceni egoiści" - czy coś w tym stylu. To jest forum ludzi prezentujących sobą bądź co bądź wysoką kulturę (nie tylko osobistą - bo to oczywiste). Natomiast Ty swoimi, nic nie wnoszącymi postami poprostu psujesz ten wizerunek. Zastanów się czy nie pomyliłaś fora...Jak narazie,tak oto przedstawia sie moje zdanie na Twój temat... Na razie to jestes dziewczynką nie kobietą Podpisuję się pod tym "obiema rencami i nogami" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 16 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 dobra gosia uspokoj sie, ja ja tu sprowadzilem to nienajezdzajcie na biedne dzieckohmmw rzeczywistosci troche milsza jest gosiu nie wiem jak ci to wytlumaczyc......to jest tak ze 80 % procesow myslowych zajmuje ci motoreszta jest na hmm czynnosci przyziemnetypu pujscie do kibla daj ty biednym motomaniakom spokuj moge ci pomoc skolowac jakiegos komarkawtedy tez specjalistka bedziesz :) a pokrywa od silnika tez stykniejak cos to mozna rzucic calym silnikiem :) greedo mam pytaniejak jest z kupieniem czesci do etz - sa latwo dostepne?bo jak moze pojade na wakacje do roboty do niemiecto bym tam se kupil co do silnika mojegowszystko bylo zrobioneszukalismy jednej czesci ok 20 min okazalo sie ze ja wpieprzylem pod cylinder dobraskrecamy silnikskrecilismy a tu :zonk: zapomnielismy o rozruszniku hehe z powodu pechowego dnia zakonczylismy prace co do tego kawasakifura skora i fryzurajak to szlodo tego dresik zlote lancuchy i jaaazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 co do tego kawasaki fura skora i fryzura jak to szlo do tego dresik zlote lancuchy i jaaazdaPrzemyślałeś to do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 16 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 heheano fakt do kawasaki skora nie pasuje:buttrock:widzieliscie w najnowzszym Śm w gieldzie zdjecie "scigacza" motorynkico jak coale to na prawde porazkaowiewka od motoryny byla wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 macias widzisz-jestem kobietą!!!i nawywam się GOŚKA :) i owszem jestem koleżanką, ale tylko dla niektórych!!! ty się na pwenio dio nich nee zaliczasz :twisted:No wiec droga wariatko mam kilka pytań:1. Czy nie pomyliłas forow :?: 2. Czy masz jakie kolwiek pojecie o moto itd :?: 3. Po co piszesz posty bez sensu i nie na temat :?:4. Czy nie peszy cie to że przeszkadzasz ludzia ktorzy chca sie cos dowiedziec o mechanice itd :?: 5. Czemu uwazasz ze jestes kobieta :?: (14 la to chyba dziewczynka :?:buttrock:6. Czy zaczniesz cos wnosić do dyskusij :?: 7. Jesli nie zaczniesz nic wnosić to kiedy sie z tad wyniesiesz :?: Sorki za chamskie pytania ale twoja obecnosc na tym 4um nic nie wnosi i tylko psuje pozadny wizerunek 4um :!:!:!:!:!:!:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel IceMoto Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 Piotrek, bardzo ambitnie zadane pytania :D Ale jak kobieta, hmm dziewczynka uspokoi sie w końcu i jej osobowość nabierze rozmiaru kobiecości to niech sobie siedzi na tym 4UM :buttrock: Moze jak poczyta opinie to coś do niej dotrze... i zrozumie istotę istnienia Naszego 4UM heh... to na tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 Kamel dzieki :buttrock: Watpie by nabrala troszke powagi :? ale cuz moge sie mylic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 17 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 hehechyba juz tu nie zajrzy:buttrock:ale widac ze potrzebne paru osoba wyzycie bylono coz jak sezonu nie ma...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi