ernestZL Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 a kto tu się kłóci? luzzzz... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wydaje mi się że troche ja z Ziutem:)))...ale przynajmniej ja tak mam...LUZZZZZZZ Ziut Wydaje mi się że troche ja z Ziutem:)))...ale przynajmniej ja tak mam...LUZZZZZZZ Ziut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 $13 jest na pewno bardziej żwawy w swym przemieszczaniu się po motocyklu. To w miarę nowy trend i się teraz podoba się :clap: :clap: :clap: Tylko nie jestem pewien, czy onanizowanie się podczas występu spodoba się szanownemu jury :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Tylko nie jestem pewien, czy onanizowanie się podczas występu spodoba się szanownemu jury hehehe pijesz do pewnych zawodów ? to było extreme moto bodajże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Robi to chyba na każdych zawodach :icon_biggrin: Podkręca swoją jazdą publikę i najwyraźniej siebie samego też :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 obydwoje Czyli, ze ktory z nich to kobieta? Moim zdaniem kluczem do sukcesu bedzie ogarniecie imprezy pod wzgledem psychicznym. Co do samej czesci artystycznej- mysle, ze mozemy byc spokojni. Jesli $13 wygra z samym soba to moze byc naprawde bardzo wysoko, czego z calego serca mu zycze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 http://www.scigacz.pl/Halowe,Mistrzostwa,S...alczy,8550.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Stunter zakwalifikował się do finału i ostatecznie zajął 8 miejsce! Niesamowity chłopak, należą mu się wielkie gratulacje i mam nadzieję, ze w końcu zainteresuje się nim jakiś porządny sponsor. http://championship.swiss-moto.ch/go/id/djd/ Edytowane 23 Lutego 2009 przez remy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no jak na debiut to moim zdaniem zajebisty wynik!!! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Stunter zakwalifikował się do finału i ostatecznie zajął 8 miejsce! Mom zdaniem wielki wyczyn. Za rok spokojnie mozemy sie spodziewać Stunera13 na podium. Koleś daje naprawde daje rady!! :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Wystarczy zobaczyć jakie nazwiska zostawił za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travis Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Stunter zakwalifikował się do finału i ostatecznie zajął 8 miejsce! Niesamowity chłopak, należą mu się wielkie gratulacje i mam nadzieję, ze w końcu zainteresuje się nim jakiś porządny sponsor. http://championship.swiss-moto.ch/go/id/djd/ Dokładnie! 8 miejsce to naprawdę świetny wynik! :) Możemy być dumni ze stuntera13 :) A co do sponsora to widać na fotkach że na jego motocyklu pojawiły się naklejki "Orlen". Czyżby teraz Orlen go sponsorował ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 może Orlen zapodał troche kasy dla niego.. a niech mu sie wiedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dokładnie! 8 miejsce to naprawdę świetny wynik! :) Możemy być dumni ze stuntera13 :) A co do sponsora to widać na fotkach że na jego motocyklu pojawiły się naklejki "Orlen". Czyżby teraz Orlen go sponsorował ? :D albo jakąś ryse chciał zakryć a nie miał nic innego pod ręką :biggrin: (żart) a tak w ogóle to gratulacje - Kolejny znany Polak w świecie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a i na Bluzie miał ORLENA zatem raczej sponsor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi