wojtas600 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam.Chcialbym sie dowiedziec czy ktos z posiadaczy tego motóra ma zalozona wieksza zebatke z tylu?Jak tak to ile zebow i jak sie na niej jezdzi?Ja mam 15/45. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 kumpel mial z tylu chyba nawet o 3 lub 4 zeby wiecej.. wciaz latal na gumie i duzo w terenie, wiec mu pasowalo.. ale na jezdzenie po szosie chyba troszke niebardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 W teren i na gume ok, nawet bardziej sie nadaje, ale na drodze za mała. Nawet fabryczna na droge juz jest krótka, nie mowiąc o zmienianej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas600 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 No wlasnie o to chodzi bo ja latam tylko w terenie.A nie wiecie gdzie mozna kupic taka zebatke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 W sklepie internetowym: Firma "Olek-Motocykle" np. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas600 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dzieki!Bede szukal:) Juz znalazlem u "Olka" sam moge dobrac kombinacje ile zebow. Dzieki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi