rozek Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 Tył inspirowany jest maszynką jednego z ziomków od nas z forum , nicka nie pamietam, wiem tylko ze została skradziona ( taka niebieska). Zapewne chodzi Ci i Gufiego i jego yamahe rd :) Fajnie była zrobiona tylko ktos ją zap****** :cry: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 Była zajebista. Mam jej foty na kompie. Zostaje tylko czekać aż skończysz :) P.S. Ja chyba też trochę przebuduje swoją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 niezle niezlemoj jest w zbyt dobrym stanie zewnetrznym zeby cos zmieniacjak cos to tylko wypoleruje pokrywy silnika jak wyjade na miasto to wszystkie dupy beda moja :)) ale podziwiam za umiejetnosci i checiei mam nadzieje ze bede za efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Jusz mi działaja fotki to nraazie poczatek ale ejst super bak pasuje tylko ciekawi mnie jak ten tyl bedzie wyglądał jsuz zrobiony i wogule cały ale jest super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Była zajebista. Mam jej foty na kompie. Zostaje tylko czekać aż skończysz :) P.S. Ja chyba też trochę przebuduje swoją :) ty sie zeus lepiej nie dotykaj do niczego bo jak zwykle spieprzysz... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 A co spieprzyłem ?! TY lepiej mów za siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 jak wyjade na miasto to wszystkie du*y beda moja Z ogórem ??? Musiał byc ze złota :twisted: ty sie zeus lepiej nie dotykaj do niczego bo jak zwykle spieprzysz... Pilnuj swoich swietnych sprzetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 14 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 modelling ktory robie nie jest wcale taki prosty, po zrobieniu jednego prostego patentu okazuje sie, ze wykonanie drugiej czynnosci urasta do dosyc duzego problemu. Z ta jawka jest tak : tydzien, dwa myslenia i pol dnia roboty, lepiej pomyslec sto razy niz cos spartolic. Teraz wlasnie jestem w slepym zaulku, ale jestem twardy i dam rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 jak wyjade na miasto to wszystkie du*y beda moja Z ogórem ??? Musiał byc ze złota :twisted: ty sie zeus lepiej nie dotykaj do niczego bo jak zwykle spieprzysz... Pilnuj swoich swietnych sprzetów Ja swoich sprzetów pilnuje i dbam o nie, pakuje w nie kase i zostawiam w głównie orginalnym stanie. A ty nie kozacz tak bardzo, bo fakt ze przesiadłes sie z jawki na honde nie czyni cie lepszym ode mnie czy kogokolwiek z forum :? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 No to skąd te twoje głupie gadki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 No to skąd te twoje głupie gadki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 No to skąd te twoje głupie gadki ? odnosnie twoich durnowatych pomysłów na tjunink tego nieszczesnego motorka, ktory miał pecha byc kupionym przez ciebie. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Wkurza mnie twoje ciagłe gadanie i ganienie wszystkich którzy chca ulepszyc swoje sprzety. Widziałes/jezdziłes jawka Z3USA ??? Nie sądzę wiec sie zbyt duzo nie wypowiadaj. I ty sie wypierasz ze sie nie kłócisz ??? Od własnie takich twoich głupich docinek wszystkie kłotnie sie zaczynaja NIE LUBIE CIE :!: Ja swoich sprzetów pilnuje i dbam o nie, pakuje w nie kase i zostawiam w głównie orginalnym stanie. Widac A ty nie kozacz tak bardzo, bo fakt ze przesiadłes sie z jawki na honde nie czyni cie lepszym ode mnie czy kogokolwiek z forum Nie kozacze bo nie mam czym. Ani sprzetem ani umiejętnosciami bo mam je słabe (wkoncu przejechałem motorem tylko 1000km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Wkurza mnie twoje ciagłe gadanie i ganienie wszystkich którzy chca ulepszyc swoje sprzety. Widziałes/jezdziłes jawka Z3USA ??? Nie sądzę wiec sie zbyt duzo nie wypowiadaj. I ty sie wypierasz ze sie nie kłócisz ??? Od własnie takich twoich głupich docinek wszystkie kłotnie sie zaczynaja NIE LUBIE CIE :!: Ja swoich sprzetów pilnuje i dbam o nie, pakuje w nie kase i zostawiam w głównie orginalnym stanie. Widac A ty nie kozacz tak bardzo, bo fakt ze przesiadłes sie z jawki na honde nie czyni cie lepszym ode mnie czy kogokolwiek z forum Nie kozacze bo nie mam czym. Ani sprzetem ani umiejętnosciami bo mam je słabe (wkoncu przejechałem motorem tylko 1000km) A myslisz ze mi zalezy na tym czy mnie lubisz czy nie?? pozatym nie wiem czy planowanie głowicy i ogien z tłumika czyli pomysly zeusa to ulepszanie- jesli tak sadzisz to gratuluje. Pozatym o co ci chodzi z tym Ja swoich sprzetów pilnuje i dbam o nie, pakuje w nie kase i zostawiam w głównie orginalnym stanie. ? ze restauruje simsona, do stanu orginalnego, w ktorym dosc dawno nie byl zanim go kupilem? ze MZ miala wypadek, nie ze mna zreszta?? dziwne masz te poglady Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 E tam koniec klotni. Kazdy ma wlasne zdanie i niech tak zostanie. A tak swoja droga nie podobaja mi sie np. scigacze i popisy na nich, tak jak tuning sprzetow. Ale staram sie szanowac innych ktorym sie to podoba . Zawsze patrze z tego punktu ze ktos kto jezdzi na scigaczach moze powiedziec ze enduraki sa do du*y, albo ze ktos kto nie tuninguje sprzeta to idiota. Rozni ludzie to rozne zainteresowania i trzeba to uszanowac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi