kornol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) a te 6 tysi zostaw sobie na rehabilitacje i lekarstwa po dzwonie którego zaraz ukujesz top juz lepiej wykupić ubezpieczenie W PZU i jeszcze zostanie :P Edytowane 26 Grudnia 2008 przez kornol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Chłopcy... nic się samo z siebie nie psuje, to po primo !!! Psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ale to tylko Suzuki :biggrin: HAHA...Och YUBY dobra .......... dobra Adam M nie mozesz zamknąc tematu to ja to robie zamykam temat... A po primo... Nie lata a doswiadczenie na motorze i godziny praktyki decydują o tym...mimo ze masz powiedzmy 40 lat a jezdzisz tak jak zawsze.. wsiadasz 1,2,3,4,5,6, i jedziesz tysiace kilometrow i co na tym zbierasz?? km na liczniku...ja w wieku 14 lat mialem GPZ 600 R i jakos krzywdy nie zrobilem sobie choc w domu byo cieżko.. i sam sobie zapracowalem na niego nie bierzcie mnie za jakiegos bogatego banana..a z tym torem to racja bo na owym w opolu na kolejarzu jezdze żużlowym... tylko nic nie osiagnąlem ze wzgledu na zajechane i krzywe złomy ktore nawet nie podrywwają na jedno kółko TO TYLE TEMAT ZAMKNIETY... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Psuje. Samo od siebie to psuje się tylko mleko. Motocykle są psute przez właścicieli. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi