Kornik(W-wa) Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 W woli informacji w Centrum właśnie za oknem widzę sporadycznie spadające płatki śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja na 90 % będę :buttrock: To jak jedzie ktoś?? bo nie wiem co mam robić. Jechać czy darować sobie. Pogoda spoko na ulicach brak lodu :biggrin: I co ? Męska decyja. Ktoś będzie na 100%?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 My się też z Zielonooką pojawimy. Nie na 2 kołach, ale .... w sumie motocyklowo, powiem tak: pojazdem (nie samochodem :)), Woadniemy jakoś na Nowe Miasto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja niestety przez robotę musiałam odpuścić :banghead: ale może popołudniu uda mi się do Was podjechać.... Kuźwa, a taka piękna pogoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik(W-wa) Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dziękuję obecnym za przybycie :) Fotki będą ale później :) narazie odtajam i krusze sople z nosa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dzięki wszystkim za przybycie na 200. Było około 20 motocykli. Warto było zjawić się i mam nadzieje że zebraliśmy sporo kasy :biggrin: Kornik nie widać było że chory jesteś :biggrin: Przyznaj się wystraszyłeś się pogody :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 On sie nie wystraszyl, tylko pewnie chcial wystapic w roli fotografa ;) Ja rowniez dziekuje twardzielom i twardzielkom za przybycie i dobra zabawe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Szacunek dla wszystkich którzy przybyli na 2oo! Byłem z żonką koło południa na spacerze po starówce. Zimno, ale też fajne słoneczko. Trochę żałowaliśmy... Oby za rok było cieplej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik(W-wa) Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzięki wszystkim za przybycie na 200. Było około 20 motocykli. Warto było zjawić się i mam nadzieje że zebraliśmy sporo kasy :biggrin: Kornik nie widać było że chory jesteś :biggrin: Przyznaj się wystraszyłeś się pogody :bigrazz: Teosik a może masz ochote mnie teraz otulić kocem? Bo właśnie siedze w domu przed kompem i telepie mnie z zimna i jednocześnie od gorączki :icon_evil: Ale warto było sie kurować ostro żeby dac rade a teraz trzeba w poniedziałek do pracy po L4 na jakiś pewnie tydzień :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Kornik trza było powiedziec, to bym Ci pożyczył kocyka ^^ do kosza byś sobie zarzucił :D http://ww6.tvp.pl/6692,20090111860807.strona my w kurierze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Kornik tylko żartowałem :biggrin: Super że dałeś rade być z nami w chorobie :buttrock: Daj jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Było super i wielki szacun dla kornika :notworthy: trzymał się nieźle pomimo złego samopoczucia i gratuluje pozostałym przybycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik(W-wa) Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Foto przewodnie :) Więcej po selekcji, obróbce i zmniejszeniu rozmiaru :) Edytowane 12 Stycznia 2009 przez Kornik(W-wa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotem Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 harleyowcy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti2 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 To ja swoje parę fotek dodam http://picasaweb.google.pl/bartosz.ptaszynski/WOSP11012009R# W chwili wolnej coś jeszcze dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi