sprite11 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan 19. zappa 20. HooLooVoo 21. Tatakis 22. MariuszRR 23. Jeżyk + plecaczek ewentualnie 24.MichaelO 25.Mam nadzieję że barthezzz1, jak mu się zechce R6 z zadupia górnego przyjechać 26. Jurjuszi 27. sprite11 (jak nie będzie śniegu) Będzie jechał ktoś z mojego krańca Warszawy, może by tak razem się ustawić - w kupie cieplej. Ewentualnie przyłącze się do grupy z Pruszkowa i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan 19. zappa 20. HooLooVoo 21. Tatakis 22. MariuszRR Czy będzie ktoś jechał ze stron: Pruszków, Piastów, Ursus, Włochy ??? Może by po drodze się spotkać, np; pod KFC??? Ja jade z Bemowa(Jelonki) i chetnie sie przylacze do kogos :lalag: Najprawdopodobnie dwie osoby z ursusa - dogadamy sie blizej terminu... ok? Tango jesli bedzie mozliwosc to chetnie sie do was dolacze tak jak na Mikolaje ok? Czekam na informacje :smile: Oczywiscie jak bedzie taka pogoda za oknem to ktos rzeczywiscie bedzie musial piaskarki lub solarki zamowic :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Oczywiscie jak bedzie taka pogoda za oknem to ktos rzeczywiscie bedzie musial piaskarki lub solarki zamowic :icon_mrgreen: Prognozy nie są zbyt optymistyczne.... Najwyżej zamawiamy po lawecie na kilka motocykli i nas ktoś przewiezie ulicami miasta ;) A ja i tak możliwe, że nie dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Technicznie cos sie wymysli i miejsce dla Ciebie na pewno sie znajdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Technicznie cos sie wymysli i miejsce dla Ciebie na pewno sie znajdzie :) Ale to jest tak, że ja wcale nie chcę się pozbywać powodu, dla którego mnie nie będzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ale to jest tak, że ja wcale nie chcę się pozbywać powodu, dla którego mnie nie będzie To weź ze sobą. Tylko pamiętaj, żeby baterie trzymać w cieple bo inaczej szybko padną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Narazie to chyba na sankach ....... :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Albo na jakiejs wersji lekkiej - 2-go pojezdzilem troche skuterem - daje rade :) Ale jesli bedzie -20 st... :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Narazie to chyba na sankach ....... :banghead: A mialo byc tak pieknie .............. :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfinia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A mialo byc tak pieknie .............. :icon_mrgreen: i z czego tu sie :( cieszyć? u mnie nadzieja była do 1 stycznia, kiedy przewiozłam sie po okolicy... gdyby nie ręce to całkiem przyjemnie sie jeździ :crossy: niestety siła wyższa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) i z czego tu sie :( cieszyć? A kto tu sie cieszy ??? :evil: Wlasnie bezsilnosc czlowieka dopada jak widzi za oknem -15 C :banghead: Edytowane 6 Stycznia 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A kto tu sie cieszy ??? :evil: Wlasnie bezsilnosc czlowieka dopada jak widzi za oknem -15 C :banghead: Ja się cieszę, chociaż z zupełnie innych powodów :icon_biggrin: Nos do góry, Michaś...Trzeba przeżyć te mrozy...Zamiast kół przy moto może należałoby zamocować płozy? :wink: Sciskam wszystkich zmarźluchów, owad miodopędny PS. Dzisiaj rano miałam gimnastykę poranną w postaci ostrego skrobania szyb...Bywa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 PS. Dzisiaj rano miałam gimnastykę poranną w postaci ostrego skrobania szyb...Bywa :wink: No i dlatego lepsze są motocykle bez szyby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 PS. Dzisiaj rano miałam gimnastykę poranną w postaci ostrego skrobania szyb...Bywa :wink: To ma znaczenie w która strone sie slizgasz? Teraz bardziej przydatne niż szyba są kijki. Kociaku - jak bedziesz taka hop to motocykl bedziesz ogladać tylko zza szyby ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Kociaku - jak bedziesz taka hop to motocykl bedziesz ogladać tylko zza szyby ;P Ale przecież grzeczna jestem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi