pepe Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Panowie, Marina tak ładnie prosi ,a tu maaaarnyyyy odzew. Ładnie to tak? Jak to marny???? a ja to co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Jak to marny???? a ja to co???? no wlasnie, wcale nie marny, pepe od razu sie zadeklarowal, a ja w koncu mam tylko jedna dupe i jeden sprzet (i to jaki!!!) w zupełnosci mi wystarczy. tylko pepe nie zapomnij ze masz mnie wziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Jest jeszcze sporo czasu do WOŚP a więc zapomnienie, jak na geriatryka przystało, może wystąpić :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 fakt, jak przystalo na super geriatryka moge zapomniec. Ale mam nadzieje, ze mi przypomnicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan 19. zappa 20. HooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan 19. zappa 20. HooLooVoo 21. Tatakis No i mam oczko ! Mnie by miało zabraknąć na WOŚPie ? Niedoczekanie, nawet jak będzie -10, to i tak się przyturlam. :icon_biggrin: Edytowane 19 Grudnia 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik(W-wa) Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z działaniem forum ? Ale na szczęscie udało mi się tu dostać :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Witam ponownie, Termin Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zbliża się wielkimi krokami (przypomnę 11 stycznia 2009), tak więc po ustaleniach z Towarzystwem Przyjaciół Volkswagena Garbusa "Garbiarnia", mam zaszczyt zaprosić Was do wzięcia udziału w paradzie motocykli zabytkowych i współczesnych oraz samochodów old i youngtimerowych. Przypomnę tylko, że celem XVII Finału WOŚP będzie wczesne wykrywanie nowotworów u dzieci. Tak więc plan wygląda następująco: - 10:00 – zaczynamy zbiórkę na pl. Teatralnym jak rok temu na parkingu (patrząc na główne wejście Teatru Wielkiego, po jego lewej stronie) - 11:00 – wyruszamy z pl. Teatralnego (Jedziemy ulicami Senatorska, Wierzbowa, Plac Marszałka Józefa Piłsudskiego, Królewska, Grzybowski, Twarda, Emilii Plater, Aleje Jerozolimskie, Marszałkowska, Plac Konstytucji (nawrót), Marszałkowska, Aleje Jerozolimskie, Nowy Świat, Plac Trzech Krzyży (nawrót), Nowy Świat, Krakowskie Przedmieście, Miodowa, Plac Krasińskich, Bonifraterska, Konwiktorska, Zakroczymska, Wójtowska, Przyrynek, Rynek Nowego Miasta (postój) - 13:00 – Dojeżdżamy na miejsce postojowe na Rynku Nowego Miasta i pomagamy w kwestowaniu wolontariuszom (oczywiście kto chce, nic na siłę, jak ktoś chce stać i gadać z kumplami też dobrze :) ) - około 16:00 – kończymy kwestowanie i udajemy się na teren Uniwersytetu Warszawskiego gdzie ma czekać na nas ciepły posiłek (oczywiście dla chętnych którzy wytrwają do końca). W tym roku na Rynku Nowego Miasta, nie jak w zeszłym roku, motocykliści dostają miejsca na słońcu a w cieniu parkują samochody, tak więc będzie nam ciut cieplej, a dodatkowo Garbiarnia ma mieć ciepłą herbatę więc jak komuś zimno to śmiało brać, ma być też możliwość zagrzania się więc myślę że damy radę :) Co do samego przejazdu to prośba Panie i Panowie jedziemy na zakładkę bez wyskakiwania przed szereg, jedne pas zostawiamy wolny (chyba że jest tylko jeden) dla jeżdżących fotografów i technicznych. Co do fotografów prosiłbym o ewentualne deklaracje kto zamierza jechać i cykać foty, za fotografów rozumiem skład kierowca plus pasażer z aparatem, jeśli ktoś chce sam jechać i cykać to proszę o info na PW. Powtarzam jedne pas WOLNY dla fotografów i technicznych, tak więc jeśli widzicie że są 2 pasy ruchu i widzicie, że ktoś jedzie po nim na motocyklu to nie wskakujcie na ten pas. Co do przejazdu to jedziemy w następującej konfiguracji: Pierwsze jadą Samochody old- i youngtimery, następnie zabytkowe motocykle, i potem motocykle współczesne. Skrzyżowania ma nam blokować policja i mają pomagać w przejeździ całej parady przez ulice warszawy. Jeśli chodzi o skrzyżowania gdzie jest duży ruch tramwajowy może wystąpić konieczność przepuszczenia 3 tramwajów ale to wyjdzie w praniu. W planie jest też wożenie ludzi w motocyklach koszami, co do motocykli współczesnych to kwestia umowna i zależna od warunków nawierzchni, musimy pamiętać o bezpieczeństwie naszym i osób przewożonych, ale w tej kwestii ustalenia zostaną poczynione na miejscu na Rynku Nowego Miasta. Oczywiście wszystko zależy jeszcze od pogody ale myślę że ona będzie łaskawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 :clap: ....oby tylko piaskarki dopisały :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Majkel bierze swój piękny ciągnik ( zamówiłam temp.+25st.), podczepiamy roztrząsarkę z solą/piaskiem i jadymy....... :clap: :cool: Patrzac na to co sie dzieje obecnie za oknem ......... Nic tylko trza jechac :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan 19. zappa 20. HooLooVoo 21. Tatakis 22. MariuszRR Czy będzie ktoś jechał ze stron: Pruszków, Piastów, Ursus, Włochy ??? Może by po drodze się spotkać, np; pod KFC??? Edytowane 30 Grudnia 2008 przez MariuszRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Najprawdopodobnie dwie osoby z ursusa - dogadamy sie blizej terminu... ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan 19. zappa 20. HooLooVoo 21. Tatakis 22. MariuszRR 23. Jeżyk + plecaczek ewentualnie :) Obym tylko zdążył z wyszykowaniem mojej Gwiazdeczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan 19. zappa 20. HooLooVoo 21. Tatakis 22. MariuszRR 23. Jeżyk + plecaczek ewentualnie 24.MichaelO 25.Mam nadzieję że barthezzz1, jak mu się zechce R6 z zadupia górnego przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan 19. zappa 20. HooLooVoo 21. Tatakis 22. MariuszRR 23. Jeżyk + plecaczek ewentualnie 24.MichaelO 25.Mam nadzieję że barthezzz1, jak mu się zechce R6 z zadupia górnego przyjechać 26. Jurjuszi A co mnie tam. с новым годом! pozdr Edytowane 31 Grudnia 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi