michoa Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 witam powiedzcie mi czy ja mam omany czy kiedyś na allegro było takie coś co ja nazywałem chińską motoryną....taki mały motorower 1 osobowy wyglądający jak nasza pony tylko z 4 suwowym silnikiem...........cechą wyrózniająca to od mini crossów/quadów/innych skośnookich była drogowa homologacja ( miał światła kierunki etc)i kosztowało to poniżej 2tys chyba...... można to gdzieś jeszcze kupić ?? to sie chyba nawet nazywało monkey.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Honda Monkey/Honda Dax/Jincheng Smyk? może coś z tego, ale pewnie chodzi ci o Hondę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 raczej o chinola bo nowa dax chyba 2 tys nie kosztuje :D....zreszta daxa chyba nie produkuja juz ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 pewnie chodzi Ci o JC50Q (-> allegro) dax i monkey to 2 różne modele hondy pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 aa faktycznie nie zauważyłem że chodzi ci o nówke za 2tyś ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doofus Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 MIałem do czynienia z takim sprzetem :) Był to Jincheng, używaliśmy 50 i 80, służyły nam w Anglii do rozworzenia i przywożenia samochodów w wypożyczalni ponieważ były w 100% SKŁADANE!!! Mieściły sie do każdego samochodu, nawet raz wpakowałem go do matiza hehe, nie polecam, strasznie sie psuje jednak 80 ma powera, na swiatlach samochody nie mogą cię dogonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi