RSV Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam,jak w tytule czy ktoś ma pomysł na ten hamulec??Po prostu to jest porażka ja juz z 3-ą pompą walczę i bez skutku,może jakaś adaptacja innej pompy pomoże,widziałem fotkę(RSV) na której były założone inne sety przy których była właśnie inna pompa,jakieś pomysły-patenty??? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 A co dokładniej się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 w rsv po prostu pompa sie zapowietrza bardzo czesto, Paweł Boruta mi ja calkiem skutecznie naprawil , a jesli chodzi o wymiane to chyba brembo robi pompy do tylnych hamulcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RSV Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ja swojej po prostu nie mogę odpowietrzyć,kupiłem następną pompe i jest to samo-zaznaczam że nie jestem laikiem i wiem jak należy to robić ale tej po prostu niemogę,a na czym polegała naprawa Twojej Bodzyn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Masz przewód w oplocie czy gumowy ? Nie pamiętam jakie są (obstawiam na oplot) Jeśli w oplocie to przydała by się pompka podciśnieniowa do odpowietrzania hamulca wtedy w kilka minut odpowietrzysz, inaczej zajmie to sporo więcej. Najważniejsze aby najpierw odpowietrzyć pompę hamulcową a później resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) odkręc pompe hamulcową i umieść ją poniżej lini zacisku- wtedy jest wieksze prawdopodobieństwo że bąble powietrza uciekną :) Edytowane 11 Grudnia 2008 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Counterox Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam Mam taki sam problem w RSV 2004 rok. Tylni hamulec na początku działał - tragicznie słabo, mimo ze klocki praktycznie nówki, to teraz praktycznie wcale nie działa.. Odpowietrzenie nic nie pomaga. Może znacie adres kogoś, kto może naprawić tą pompkę, ewentualnie orientujecie się,czy wymiana samego oringu w pompce pomoże ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Wpadnij Wojtas do mnie może znajdziemy jakiś zestaw naprawczy do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Counterox Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Hehe co za niespodzianka, Batoniasty znalazł się na forum nawet ;D No to podrzucę do Ciebie pompkę i będziemy myśleć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) I co wymyśliliście? Jestem ciekaw bo hamulca brak mam ;p Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez gacurro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RSV Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Hehe co za niespodzianka, Batoniasty znalazł się na forum nawet ;D No to podrzucę do Ciebie pompkę i będziemy myśleć. Pozdro No i jakieś postępy są????? :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi