Szoti Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Czy Wiecie Gdzie Kupie Łożysko igiełkowe o rozmiaże zewnątrz 16 mm wewnątrz 14 mm Szerokość 14mm Potrzebne Do Honda Mtx.. Kupiłem tłok Jedno pierscieniowy o poj 110 wyczynowy do MTx tak pisało w katalogu miął być wszystko ok a tu stworzen za duży ;/;/ zrobiłem szlif Wsio Ok ale niemam Łożyska POMOZECIE MI???:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 pogadaj z nimi olek motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zestawik chyba przystosowany do ns1? wiekszy sworzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja jak nie mogłem dostać łożyska igiełkowego na sworzeń tłoka do MTX 125 to wybrałem się do salonu HONDY tam włączyli mi schematy pokazałem im co i jak i po 5 dniach miałem oryginalne łożysko z HONDY. Kurcze ale takie łożysko 16 zew. i 14 wew. to trochę chyba będzie trudno dostać bo to miało by 1 mm grubości tej szyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 hmm a Jak bym Zrobił Tuleje z Mosiądzu?? zamiast łożyska .. . co o tym myslicie/??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Może sie zatrzec i bedzie hałasowało. Zadzwon do hondy i sie popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 hmm ale jak sie zatrze to tylko to co dorobie to wtedy wyjme i bede szukał orginał ale chyba można sprubować nno nie? xD bo z tłokiem sie nic raczej nie zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Tlok oddaj sprzedajacemu i kup wlasciwy do tego silnika. Nawet tulejka o takiej sciance( 1 mm ) bedzie za cienka, poza tym robi sie ja z brazu, a nie z mosiadzu. Zywot takiej tulejki bedzie 2x krotszy w porownaniu z lozyskiem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi