jurjuszi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jurii a próbowałeś popytać w serwisie sprzętu rolniczego? Coś do sieczkarni pewnie mają :P Ty się nie śmiej, ale pierszym sklepem do którego ruszyłem był dawny GS w Stanisławowie :) niestety nie mieli :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYS Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zamów w serwisie jest zimno można poczekac bo wszystko byłoby w porządku gdyby nie skok gwintu jeśli się nie myle to masz 0,75 mm wielozwojny i takiej nie dostaniesz a koszt w serwisie wyniesie 10 do 20 pln myślę ze więcej wydałeś na paliwo szukając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Róg Fieldorfa i Ostrobramskiej, do śrubek locticite i już się nie będą wykręcać ;) Technika Zamocowań SPIN S.j. ul. Fieldorfa 49 04-125 WARSZAWA http://www.handel-hurtowy-i-komisowy-za-wy...cowan-spin.html ...trochę śrubków tam mają ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zamów w serwisie jest zimno można poczekac bo wszystko byłoby w porządku gdyby nie skok gwintu jeśli się nie myle to masz 0,75 mm wielozwojny i takiej nie dostaniesz a koszt w serwisie wyniesie 10 do 20 pln myślę ze więcej wydałeś na paliwo szukając Nie wydaje mi się, bo tak jak pisałem wkręciłem na aby aby zwykłą śrubę z łbem sześciokątnym siedemnstkę i wkręcała się normalnie bez żadnego oporu więc chyba gwint jest zwyczajny. Tak czy inaczej, przez tę prowizorkę nie kupiłem jeszcze tej ładnej śrubki :banghead: Dziękuję wszyskim za adresy i porady pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) ... udało się taką wykręcić z roweru siostry koleżnaki... 10 ampulowa? to pewnie z mocowania nóżki bocznej wykręciłeś :D może w rowerowym poszukaj :cool: Edytowane 7 Stycznia 2009 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi