kiki Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zakupiłem taki malutki kompresorek (24l) i podczas transportu troche oleju sie rozlało. Jaki olej wlewa sie do takich spreżarek? Może być wyczajny silnikowy - np taki jak od moto?? Nie ma instrukcji wiec nie mam jak sprawdzić : :icon_mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Musi być w instrukcji a jak nie to na spreżarce Jak nie ma to do mojej (24l) wchodzi SEA 30 jest to olej hydrauliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 mój kręci na wazelinowym od 8 lat , oczywiście był wymieniany kilka razy :icon_razz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 musisz kupic olej do kompresorow, sprezarek itp. Zwykle to taka przezroczysta rzadzizna. Jak nie zapomne to jutro spisze z butelki co tam jest nadrukowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 zdawalo mi sie ze mialem ten olej jeszcze ale zostal mi tylko olej do narzedzi pneutmatycznych. Wpisz po prostu w google "olej sprężarkowy" i poczytaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Na bank jest w Praktikerze, dzisiaj widziałem ale oznaczeń nie pamiętam. Obsługa powinna Ci go wskazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 dziś udało mi się znaleźć instrukcje obsługi w pdf na stronie producenta :). Napisali aby zalać 15w40 :) albo odpowienikiem :)-czyli zwyczajny mineralik da rade :). Dziekuje Panowie za pomoc Pozdro Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi