bartek29 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam mam taki problem z cr250 2t jak jest zimna to cięzko pali musze ja polozyc na bok poczekaj az paliwo sie przeleje i dopiero pali po drugie podczas odpalania strzela w tłumik prosze o pomoc i moze ktos wie jak ustawic tłumienie w lagach to jest rok jakos 93-94 dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wyczysc filtr powietrza , gaźnik i zmien swiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filtr czyszczony co jazde gaznik ustawiałem czysciłem swieca tez niee jak odpali to chodzi jak zgasze i kopie to czasem raz czasem 2 razy strzeli i za 3 odpali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmx8 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kolego mam tak samo. Wystarczy przyłożyć sie do kopniak i problem znika sam. jeśli kopne jak rometa to strzeli czasem ale jeśli kopiesz tak jak książka mówi to się nie zdaża. Tez z początku rozbierałem gaźnik zmieniałem świece i nic. tak więc dajesz całym ciałem i jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 dzięki to i moze by sie zgadzało jeszcze to ze ciezko nawet bardzo ciezko pali jak jest zimna jak jej nie przechyle na bok to moge kopac do upadłego a jak przechyle i paliwko sie przeleje to od 2 kopa gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 To znaczy ze ssanie w gazniku ci nie dziala. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 To moze kolego masz jakis pomysł jak to naprawic słyszałem ze moga byc membrany popekane lub zle wyregulowane co o tym myslisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 To moze kolego masz jakis pomysł jak to naprawic słyszałem ze moga byc membrany popekane lub zle wyregulowane co o tym myslisz?? Na początek musisz się zaopatrzyć w serwisówkę i podejrzeć jak się reguluje gaźnik. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 :) a gdzie moge znalesc taka serwisówke?? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zajrzyj do tematow na forum o serwisowkach, sprobuj znalezc jeszcze kogos z ta Honda, kto juz moze przerabial te problemy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi