sambor1965 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Zapraszam do obejrzenia zdjatek z naszych wakacyjnych wojazy: Tu zaczyna sie poetycka opowiesc kolegi Podosa http://www.africatwin.com.pl/showthread.php?t=862&page=14 Na tej zas stronie zobaczycie wiecej zdjatek z tego wojazu: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=407209 pozdrawiam Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Widzę, że lubisz ludzi denerwować ;) Poza tym : zajebiste :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Może za dwa Sezony ....... wpierw gdzieś bliżej co by sie zahartować :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Zapraszam do obejrzenia zdjatek z naszych wakacyjnych wojazy: Tu zaczyna sie poetycka opowiesc kolegi Podosa http://www.africatwin.com.pl/showthread.php?t=862&page=14 Na tej zas stronie zobaczycie wiecej zdjatek z tego wojazu: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=407209 pozdrawiam Sambor Jak widzę takie wyprawy to mnie skręca i mowę odejmuje :cool: Nie ma o czym gadać tylko pomarzyć, pogratulować i pozazdrościć :clap: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 slow mi brak, fascynujace.. Kirgizje mam na celowniku, narazie nieco odlegla przyszlosc, ale nie odpuszcze ;) fotki przegenialne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Sambor, śledzę ze ślinotokiem Twoje relacje na advrider. Dajecie po gaciach chłopaki i dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
May Queen Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 przejrzalam w ciagu ostatnich dwoch dni wszytkie twoje relacje z podrozy - koles, jestes moim bogiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wymiękam. Rewelacja :) Podros ma talent, nie można przerwać czytania. Ps. Jaki trzeba mieć budżet na Himalaje ? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor1965 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wymiękam. Rewelacja :) Podos ma talent, nie można przerwać czytania. Ps. Jaki trzeba mieć budżet na Himalaje ? pzdr. Hm, budzet na Himalaje moze byc calkeim niski. Mysle ze gdybym chcial to zamknalbym sie teraz w 5 tysiacach zlotych za miesiac (razem z samolotem). No, ale mysmy sie uparli by pojechac Afrykami wiec wyszlo drozej ;) No ale nie zalujemy... Wiec trudno odpowiedziec bo nie wiem o co pytasz. Ile trza miec zeby pojechac z Polski, ile by wyslac kontenerem czy ile trzeba by dojechac z Polski. May Queen - czuje sie bosko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jestem ciekaw ile kosztował Was kontener. Przez was sprzedam bandziora i kupię Afryczkę lub Trampka .... hehehhe .... żona mnie zabije !!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor1965 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jestem ciekaw ile kosztował Was kontener. Przez was sprzedam bandziora i kupię Afryczkę lub Trampka .... hehehhe .... żona mnie zabije !!! pzdr. Ceny zmieniaja sie co kwartal, w zaleznosci od cen dolara, paliwa i jakichs dodatkow. Nie wyciagaj wiec zadnych wnioskow z tego ze nas kosztowalo to okolo 20 tys zl w obie strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Kurcze dla niejednego była by to wyprawa życia a dla was ot taka wyprawka między wyprawami. :icon_mrgreen: :flesje: Opis zrobiony po mistrzowsku a zdjęcia dech zapierają a co dopiero zobaczyć to wszystko w realu. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor1965 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Kurcze dla niejednego była by to wyprawa życia a dla was ot taka wyprawka między wyprawami. :icon_mrgreen: :flesje: E, nie nie... Wyprawa to jest wiesz - bardziej w nieznane. A tu sa juz mocno rozpoznane klimaty, co nie znaczy ze bez przygod. Na szczescie. Dzieki temu Kirgizja za kazdym razem jest dla mnie podroza zycia. Czego i Wam zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 E, nie nie... Wyprawa to jest wiesz - bardziej w nieznane. A tu sa juz mocno rozpoznane klimaty, co nie znaczy ze bez przygod. Na szczescie. Dzieki temu Kirgizja za kazdym razem jest dla mnie podroza zycia. Czego i Wam zycze... Czyli nawet nie wyprawa, tylko ot, taka sobie wycieczka dla miłego spędzenia czasu :biggrin: Dla mnie tego typu klimaty to totalny odlot i mam ndzieje, że dane mi będzie kiedyś zobaczyć te widoczki na własne oczy. :icon_eek: Na razie jednak będzie to musiało pozostać w sferze marzeń :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 swietna relacja :clap: czyta sie z otwarta kopara i tylko to mi pozostaje, bo moj sprzet toleruje jedynie kaluze na asfalcie (nie mylic z dziurami) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi