Enduroman Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 zapraszam na moją nową stronke, jeszcze nie jest dokończona ale najważniejsze jest:) nowe foty !! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 http://www.delikatesy.pl/~darekh tak bedzie łatwiej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 spox :D fajny site, czekamy aż się mocniej rozkręci 8) P.S. podziel te działy z fotami, bo strasznie długo sie odpalają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 a mi szybko.kiedy będą kalendarze??? nie macie jakiś bardziej "górzystych" zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Moze to taka zbierznośc nazw ale ojciec mojego kolegi co jeżdzi w MP w crossie ma firme delikates hehe cos w tym musi byc :D :D teraz ta nazwa jescze bardziej mi sie bedzie z motocyklami kojarzyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 taaa z rozjeżdżaniem kur na łące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Strona fajna a adres świetny :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Bardzo fajna sonda nie zapomniano w niej o WSK :DStrona bardzo fajna i dobrze zrobiona mam nadziej że tak juz zostanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 Bardzo sympatyczna strona. Fajnie opisałeś swoją motocyklową edukację.Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 a wejdźcie sobie tare na www.enduro.bielsko.pl fajne tam są fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 14 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 było delikatesy bo serwer ojca firmy :) ale już jest taka: www.darek-enduro.prv.pl :) pozdro dużo nowości zapraszam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 No gratuluje!Strona dobra.I nareszcie wczytuje się w zadowalającym tempie(nie to co to friko :? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi