zappa Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Łaaaauuuł! To choćby dla tego widoku warto być! ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Plan wyglada na mozliwy do skutecznej realizacji:) gratulacje.. pozostaje jeszcze pogoda.. ale nie moze przeciez padac bez konca!.. pomysl z pluszakami nie przeszedl? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) pomysl z pluszakami nie przeszedl? :flesje: Stawiamy na bardziej praktyczne upominki, pluszakow mają od groma. W przyszłym tygodniu stworzymy listę tego, co udało się załatwić i czego brakuje-czyli trzeba dokupić :) Natomiast każdy w miarę możliwości zabiera worek cukierków albo wowoców!! Aha, jeszcze jedno. Proszę osoby chętne o wpisywanie się na listę-żeby ogarnać ile nas będzie. Ja juz jestem na liści gronowej, no ale na zachętę ;) 1. Aśka Edytowane 28 Listopada 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 3.Griszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 4. Miśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka a teraz lista jest uporządkowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka ps śledzę temat ale chyba mi uciekło...komu należy wp...łacić ?? ;) dla dzieciaków chętnie się dorzucę. Czy każdy we własnym zakresie ? pogoda dziś super...oby taka za tydzień była :) Edytowane 28 Listopada 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Ja też mam pytanko:kto zbiera kaskę,bo dla dzieczaczków też chętnie wpłacę.Nie było mnie w 200 bo pracę kończę o jakich chorych godzinach.W związku z tym nie wiem kto jest skarbnikiem.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dla przypomnienia - zbiorka Mikolajow na placu Teatralnym o 1000, kazdy z workiem cukierkow/owocow. Nie robimy skladki - chyba, ze na przed wejsciem do szpitala (na owoce, jesli zebraloby sie ich niewiele). Tak wiec aprowizacja - kazdy na wlasna reke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus 7. Pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus 7. Pepe 8.pszczola35 Jesli nie będe na 2oo, to przyjadę autem lub hulajnogą :wink: Hm...a tak poważnie,,,,Bardzo fajna inicjatywa. Jakby co do auta uda mi się cokolwiek lub kogokolwiek więcej zmieścic, wiec jesli ktoś chętny ,to proszę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus 7. Pepe 8.pszczola35 9. I w końcu Wookash (póki co lekko podchmielony :icon_mrgreen: ale to niestety przejdzie) I Ewa na plecaku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 1. Aśka 2. tango 3.Griszka 4. Miśka 5. Bańka 6. Jesus 7. Pepe 8.pszczola35 9. Wookash 10.Pelot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi