trajka66 Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Mam ogara po remoncie silnik. Chodzi bomba, gdyby nie to ze rozwalaja mi sie swiece :| :| . Nie wiem co mam zrobic nie mam pojecia co to moze byc. Ogar przyspiesza normalnie i wszystko jest super. Ale po jakims czasie jazdy zaczyna sie przerywanie... redukcja, redukcja az w koncu gasnie. I tak z prawie kazda swieca. Juz nie mam sily i pojechac prawie nigdzie nie moge bo co troche mi sie to rozwala. Ma ktos jakis pomysl od czego tak sie robi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Swego czasu robilo mi sie tak w jawce - do dzisiaj nie wiem co bylo przyczyna.Ja sprawdzilem zaplon, gaznik i kupilem sobie swiece "isolator" ;-)I bylo ok :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Może to kwestia paliwa, które wlewasz i jego temperatury spalania. Może trzeba kupić świece przystosowane do wyższych temperatur.To tylko gdybanie, bo nigdy jeszcze nie rozwalałem świec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Zmien swiece na swiece z wieksza cieplota powinno to cos dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Przyczyno tego jest zle ustawiony zaplon ,jesli sie myle to kup dobro swiece. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi