Deebo Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 o kurva to po co ten kabelek tam przypieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 koledzy mam k1 750 i chciałem przestawić licznik z mil na km ale przyciski nie reagujon można to naprawić i coto może być czy trzeba rozejżeć sie za drugim licznikiem noemoge nawet przełączyć nadzienny tak jak by ich nie było pomużcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Kolego - najpierw uzyj worda i przetlumacz to na polski. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuki010483 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Czy ważne błędy.Jak masz pomysł na ten problem z tym licznikiem to podpowiedz.A cha jeszcze jedno pytanko jaki jest luz zaworowy przy gsxr 750 k1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Licznik daj do kogoś kto się zna na naprawach (samemu może dasz radę, a może coś zepsujesz). Zegary trzeba rozłożyć i sprawdzić micro-switche czy są sprawne, oraz gumki przycisków czy są całe (od środka w zegarach). A co do luzów poszukaj service manuala (tylko nie pytaj czy jest po polsku) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 mam podobny problem, jednak obawiam sie ze w mojej Suzuki nie da sie tego zrobic poniewaz mam tylko 1 przycisk? :( w sradzie z tego co pamietam to jest analogowy budzik ze wskazowka i wiec mozesz sobie trzymac ten przycisk do wiosny :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Licznik daj do kogoś kto się zna na naprawach (samemu może dasz radę, a może coś zepsujesz). Zegary trzeba rozłożyć i sprawdzić micro-switche czy są sprawne, oraz gumki przycisków czy są całe (od środka w zegarach). A co do luzów poszukaj service manuala (tylko nie pytaj czy jest po polsku) :-) dzięki zarade ale tak sie składa że jestem elektrykiem więc popsucie nie grozi sprubuje już robiłem układy elektroniczne dam odpowiedź jak mi poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 naprawiłem i mam licznik w kilometrach dzięki raczek 6 za rade wystarczyło wyczysicić mikrowyłączniki jest ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Mam pytanko czy każdemu sie tak robi przy gsxr k1.Zmieniłem wskazanie licznika z mil na km i jest ok ,ale jak wyłącze stacyjke i włącze ponownie to znowu wskazuje w milach prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Mam pytanko czy każdemu sie tak robi przy gsxr k1.Zmieniłem wskazanie licznika z mil na km i jest ok ,ale jak wyłącze stacyjke i włącze ponownie to znowu wskazuje w milach prosze o pomoc Mi sie tak robilo tylko w tedy gdy odlaczylem aku. Moze ktos wczesniej dlubal przy kostkach moze byl jakis alarm ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 alarm to był wjem bo widziałem ale jest wyjęty może tu leży przyczyna dzięki za podpowjedź sprawdze w tygodniu i napisze czy znalazłem błąd winstalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Mi sie tak robilo tylko w tedy gdy odlaczylem aku. Moze ktos wczesniej dlubal przy kostkach moze byl jakis alarm ...... dziękuje za sugestje naprawiłem problem z licznikiem niemniało to zwjązku z alarmem upalił sie przewud w kostce pod airboxem zrobiłem to i jest ok pomogła mi serwisówka jak by cie interesowało to moge sie podzielić serwisówko wielkie dzięki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi