Skocz do zawartości

Czy aby napewno Pfifer jest najlepszy??

JERY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przeczę, że jest dobry ale trochę mnie razi ta sterylność...

Trochę podobnie jest z wyścigami... Jaram się moto gp i mam mega szacun dla zawodników bo prezentują kosmiczne umiejętności aczkolwiek jak popatrzę na Man TT to od razu sobie myślę, że typy z wyspy Douglas mają znacznie większe kohones i są lepszymi freakami niż Rossi ;D

hehe dokładnie :biggrin: Jakoś na moto GP nie ma takiej adrenaliny, jadą i jadą i dojadą :bigrazz: A TT jak zobaczyłem pierwszy raz filmik to pomyślałem "ja pie**ole" :eek: i stwierdziłem że muszę tam kiedyś pojechać i zobaczyć to na żywo.

A Kris, daję radę, na żywo jak się go ogląda to dla mnie mistrzostwo :notworthy:

Pozdro

ja nie mówie ze jest zle-bo kim jest dla całego tego sportu i jakie ma umiejetnosci to każdy co sie tym troche interesuje to wie-wielki szacunek dla gościa i tyle! ale na daną chwile juz nie jest numer 1 w Polsce a o tym pisze-S13 i Pasio wymiatają! byłeś pewnie w tym roku na Bemowie to pewnie wiesz jak się sprawy mają.

Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie!

Nie znam się zupełnie na tych całych wygibasach, ale z całą stanowczością uważam, że Pfeifer jest i tak zawsze najlepszy bo lata na Ducati :P

A o BMW F 800 S slyszal ? :biggrin:

http://picasaweb.google.pl/ksrider/Nowosci...059243048248786

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

ja nie mówie ze jest zle-bo kim jest dla całego tego sportu i jakie ma umiejetnosci to każdy co sie tym troche interesuje to wie-wielki szacunek dla gościa i tyle! ale na daną chwile juz nie jest numer 1 w Polsce a o tym pisze-S13 i Pasio wymiatają! byłeś pewnie w tym roku na Bemowie to pewnie wiesz jak się sprawy mają.

Nieno to sie nie zrozumielismy na poczatku :)

Z tym ze nie jest nr1 to sie oczywiscie zgadzam.

Mlodziez zamiotla na calej linii.

Najlepsze prownanie skoku skilla : bemowo zdaje sie 2005 filmik Ordiego i np. to :)

http://www.dailymotion.com/Muminy/video/x6...nt-zamosc_sport

ale stunt na miejscówkach nie wyklucza terroryzowania miasta

może np właśnie chris nie jest znany z terrorów, ale jak był w SanFrancisco u Dariusa to terroryzowali razem jeszcze z Jasonem Pullenem na HD

widze że mała orientacja w temacie :D

Po raz pierwszy usłyszałem o Pfiferze na TVN Turbo, całkiem niedawno był o nim odcinek jakiegoś tam programu motocyklowego :P Mi się podobało.

Co do stuntu na legalu i na nielegalu... ten nielegalny dostarcza wiecej wrazen na pewno. I na pewno tez nie przysparza motocyklistom fanów wśród ogółu. Ten legalny dla niektórych jest "cyrkiem", ale pomaga w moim odczuciu nastawić społeczeństwo pozytywnie do 2oo. W obu wypadkach ja mam wielki podziw dla tego co ci ludzie wyczyniają na swoich maszynach.

:p

Chyba nie jestes na czasie :icon_mrgreen:

Nie na Ducati tylko na Hyosung :biggrin:

No toż mówię, że się nie znam. W każdym razie kiedyś latał na Ducati, mam te filmiki i tak ma zostać :)

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

No pewnie, że to co innego. Widzę tu pewną analogię ze światkiem muzycznym. Jakaś kapela gra sobie w podziemiu świetną muzykę, są znani nielicznym, grają coraz lepiej i lepiej w końcu wychodzą na powierzchnię i... zaczyna się coś co ich dotychaczasowi fani nazywają "komerchą". Nic to, że brzmienie lepsze, bo kolesi stać na lepszy sprzęt i realizację. Nic to, że grają lepiej bo mają 100% czasu na muzykę a nie spotykaja się w ciemnej piwnicy po 12 godzinach zapieprzania w dokach czy magazynach... Komercha i już. Dotychczasowi fani się od nich odwracają. Tak już jest, bo owi fani też pogrywają tylko za obręb tej piwnicy nie potrafią jakoś wyjść...

Tak samo jest w wielu innych dziedzinach sztuki. Tak samo jest i w stuncie ulicznym. Niejeden by chciał "grać w tym cyrku" za kasę, ale...

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

widze że szufladki są modne i zgodnie z nimi od razu trzeba przyporządkować kogoś do jakiejś kategori, że jeśli lata techniczne triki to cyrkowiec, a jak terroryzuje to git (lub nie, zależy od zboczenia)

ludzie, czy nie mozecie przeczytac kilka postów wyżej że np własnie pfeiffer RÓWNIEŻ JEŹDZI PO ULICY!!!! RÓWNIEŻ TERRORYZUJE!!!! mało bo mało, ale potrafi

np w usa żaden, powtórze dużą czcionką żebyście zrozumieli, ŻADEN szanujący się kozacki stunter nie odpuści terroru na ulicy od czasu do czasu

Edytowane przez bartMFK

każdy z was jest komercyjny, bo przecież jakoś zarabiacie na życie

KOMERCHA!!!!

żeby coś oceniać, trzeba coś o tym wiedzieć. nie znacie się to nie oceniajcie

ciekawe czy któryś z was widział np servin it up 5 gdzie pfeiffer terroryzuje sf, ide o zakład że każdy który wyżej zamieścił wyraz swojego braku wiedzy nie ma pojęcia co to w ogóle jest SIU

Edytowane przez bartMFK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...