Skocz do zawartości

Czy aby napewno Pfifer jest najlepszy??

JERY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no z pewnością Król Spamu jest większym znawcą stuntu :notworthy:

Spamu, nie spamu ale Krol :icon_mrgreen: jak to mowia lepiej byc krolem dup niz dupa krolow jezeli ja wiec jestem Krolem, Tobie pozostala jedynie funkcja dupy. :icon_mrgreen:

swoje informacje wziąłem z oficjalnych materiałów prasowych, które sa zamieszczone np na jego stronce- kumasz?

Dynda mi skad wziales swoje informacje, podalem to co powiedzial sam Pfeifer i tyla.

weź w ogóle człowieku spisz swoją dogłębną wiedzę, albo wystartuj w milionerach, przeciez jako praźródło wszelkiej wiedzy znasz się na wszytskim …..ale twoja bańka mydlana samozachwytu nad sobą już widze że konretnie nabrzmiała.

To dzisiaj w/g Ciebie miec wiedze czy znac sie na czyms to grzech ? Gdzies Ty sie chlopie chowal w Pacanowie ?

Inteligencji az tryska. Wstan moze podejdz do sciany i :banghead: , bo chyba masz jakies kompleksy, Ty moj asie stuntu. Napisz jeszcze pare podobnych postow i bedziesz juz lepszy od samego Pfeifera wszyscy g**no wiedza, tylko Ty jeden potrafisz ocenic.

P.S. Gdybys byl wyluzowany nie spinal bys sie tak, dorosnij najpierw a jak dojdziesz do mojego wieku to moze podadamy, choc watpie. Teraz mozesz jeszcze po mnie pojechac bo ja juz w tym temacie wszystko powiedzialem.

Amen

:crossy:

no i z tego wszytskiego wynika taki plus, że przynajmniej w tym temacie przestaniesz pieprzyć głupoty :D

taki stary chłop a sie obraża, zabiera zabawki i idzie do innej piaskownicy

i weź 2 razy przeczytaj posty które cytujesz, może zrozumiesz, a jeśli nie to spytaj kogoś starszego (no bo starsi są mądrzejsi) o wytłumaczenie ci o co chodzi, no i dopiero wtedy się wypowiadaj

królu podwórka i okolicy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...