KUD?Y Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam... poprzedni wlaściel yamahy xs 400 DOHC chiał skorygować stan oleju w silniku i zamiast dedykowanych 2,2 l to wlał 3,5 l. Odpalił moto i te ponoć zarąbiście cicho chodziło i po przejechaniu 1 km zaczęło cos stukać w silniku to zgasił moto i od tamtej pory juz nie odpalał... Co mógł spowadowac nadmiar oleju w silniku że wydzieliły się jakieś stuki :banghead: :cool: :rolleyes: Proszę o pomoc :buttrock: :D :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 wg mnie na 99% taki tekst to kit sprzedającego. Nic nie powinno stukać od nadmiaru oleju. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 :banghead: Ludzka wyobraźnia nie zna granic. :cool: Jak kit Ci wkręca ze stukami. Od nadmiaru oleju mogą jedynie puścić uszczelniacze i moto zesra się olejem z każdej dziury. :D Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 :banghead: Ludzka wyobraźnia nie zna granic. :cool: Jak kit Ci wkręca ze stukami. Od nadmiaru oleju mogą jedynie puścić uszczelniacze i moto zesra się olejem z każdej dziury. :D Tak się składa że znam dobrze typa i wiem jak to jeździło i sam cos mówił o jakiś uszczelniaczach czy uszczelkach ze trzeba wymienić... a silnik był lekko przypocony w okolicach łączenia głowicy z cylindrem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Ten temat wypada przenieść do działu "HUMOR".Jeżeli oczekujesz rady to jest tylko jedna - oddaj mu ten motocykl a on odda Ci kasę i zapomnisz o wszystkim.Ps. zapytaj przy okazji czy nie jest członkiem PISu ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ok zapytam... nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi