Michał M72 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) Witam,ja akurat poszukuję towaru mocno deficytowego a mianowicie oryginalnego klaksonu M 72 (z łezkami). Jeden poprzedni właściciel motoru zdobył po 3 latach poszukiwań ale w drugiem emce mam jakieś badziewie. Może coś komuś wpadło bądź słyszał że ktoś ma na sprzedanie to bardzo proszę o kontakt.MichałDrobna pomyłka post miał się znaleźć w temacie o częściach ale nie wiem czy można go teraz tam przerzucić :icon_eek: Edytowane 12 Listopada 2008 przez Michał M72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 klaksonow bylo przynajmniej 3 w emkach :icon_biggrin: ty potrzebujesz dokladnie C-37 Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 klaksonow bylo przynajmniej 3 w emkach :biggrin: ty potrzebujesz dokladnie C-37 Goska Trudno powiedzieć, ja w nomenklaturze tak dokładnie jeszcze nie jestem zaznajomiony, ale jak uda mi się zrobić zdjęcie to pokarze o co mi chodzi, ale pewnie masz rację, że C-37. :icon_razz: poza tym jak tu wrzucić jakieś zdjęcie?? trzeba korzystać z jakiś zewnętrznych serwerów i wrzucać tylko linki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Tak na tym forum nie wkleisz obrazka. A tu masz trabik A to juSZ tak pŻy okazyji http://moto.allegro.pl/item481413738_m_72_...e_kapletne.html%) Edytowane 13 Listopada 2008 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 taki trabik jest od emy???a ja u mnie na złomie znalazłem, tylko gdzie ta ema???Moze na drugiej kupie? ide szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 taki trabik jest od emy???a ja u mnie na złomie znalazłem, tylko gdzie ta ema???Moze na drugiej kupie? ide szukac A ten trąbik to masz trąbiący?? i może co lepsze niepotrzebny?? No bo jak u ciebie leży niepotrzebny, to ja bym się zainteresował. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 ech, u mnie to jak w studni, wrzucisz i zapominasz:-)chyba ze mnie mocno przycisnie to nurkuje:-)na razie nie jest tak zle :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ech, u mnie to jak w studni, wrzucisz i zapominasz:-)chyba ze mnie mocno przycisnie to nurkuje:-)na razie nie jest tak zle :biggrin: Może jednak dał byś się namówić, trąbik z allegro ktoś sprzątnął mi w ostatniej minucie licytacji i nie zdążyłem go przebić, więc jak byś chciał za uczciwą zapłatą :biggrin: pozbyć się swojego to ja byłbym zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Jutro wkleje foto zeby cie podraznic :biggrin: moze to nie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jutro wkleje foto zeby cie podraznic :biggrin: moze to nie to? Już mnie ten z allegro co mi go podkupił 20 sek przed końcem aukcji mnie podrażnił :banghead: , chyba że to ty może zaczynasz kolekcjonować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f5a26adb5cb7c622.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f5bbbced8285fa0.html taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nooooo. Bardzo ładny. Ile chesz? Moze coś do gUralka? ;> ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Hehe, studnia:-)ja to mam farta:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Hehe, studnia:-)ja to mam farta:-) No dokładnie taki. Ładnie odświeżyć, wymienić wnętrzności jak nie trąbi i byłby jak ta lala. No i jak uda mi się ciebie namówić na korzystny handel :icon_question: :notworthy: Odezwę się jeszcze do ciebie na gg w tym temacie. Edytowane 20 Listopada 2008 przez Michał M72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Eeeee tych klaksonów to jak psów, dzis na bajzlu wrocławskim(tfu, nigdy wiecej) znalazłem 2:-)jeden 70zł a drugi zapomniałem spytac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi