t-rex Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Witam.Ja mam pytanko było mówione, że mam przyjechac na przegląd po 300km mam pytanie czy musze jechac jak bedzie 300 czy moge przekroczyć to liczbe 300km??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 powinieneś pojechać do 300, czyli np. jak masz 273 - to już. lepiej nie przekraczać, bo jak coś będzie nie tak, to zrzucą winę na Ciebie :clap:jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
t-rex Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 A jak przekrocze 300km?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAND Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 to nic się nie stanie...;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clicowawa Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 300 to orientacyjny przebieg wazne aby niezrobilo sie z tego ok 400 bo tracisz gwarancje olej ktory jest wlany przez chinczykow do niczego sie nienadaje i dlatego trzeba go szybko wymienic po 300 a potem najlepiej po 1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doofus Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Dokladnie, kolega ma racje moj mechanik powiedział mi to samo, a po 1000 jest taki pierwszy duzy przeglad, czyli posprawdzanie wszystkiego, dokręcenie srubek itp. Wszystko powinienes miec w książce serwisowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts