t-rex Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam.Ja mam pytanko było mówione, że mam przyjechac na przegląd po 300km mam pytanie czy musze jechac jak bedzie 300 czy moge przekroczyć to liczbe 300km??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 powinieneś pojechać do 300, czyli np. jak masz 273 - to już. lepiej nie przekraczać, bo jak coś będzie nie tak, to zrzucą winę na Ciebie :clap:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-rex Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A jak przekrocze 300km?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 to nic się nie stanie...;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clicowawa Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 300 to orientacyjny przebieg wazne aby niezrobilo sie z tego ok 400 bo tracisz gwarancje olej ktory jest wlany przez chinczykow do niczego sie nienadaje i dlatego trzeba go szybko wymienic po 300 a potem najlepiej po 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doofus Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Dokladnie, kolega ma racje moj mechanik powiedział mi to samo, a po 1000 jest taki pierwszy duzy przeglad, czyli posprawdzanie wszystkiego, dokręcenie srubek itp. Wszystko powinienes miec w książce serwisowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi