Sumka Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Na mnie też przyszła nareszcie pora :biggrin: 3 listopada 2008 roku o godzinie 10 usłyszałam "Gratuluje Pani " hihihihi. ZDAŁAM!!!!! :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryjek Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 No to ja tez pani gratuluje :biggrin: :biggrin: Oby wiecej takich kobiet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooLooVoo Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Gratuluję i czekam na drugi post w tym wątku pod tytułem "Kupiłam 2oo" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumka Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Zastanawiam się teraz nad kupnem czegoś na początek. Myślę o czymś koło 500 - 650ccm i ok 50 KM. Troszeczkę grzebałam na aukcjach i wynalazłam takie sprzęty jak : Kawasaki EN500, Suzuki Savage, Yamaha Virago 535. Coś w tym stylu :D Może jest ktoś kto miał bliższy kontakt z tymi modelami i może mi pokrótce przedstawić wady i minusy tych moich "marzeń"? W co warto zainwestować moje ciężko wypracowane pieniądze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batman Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) To zależy do czego potrzebujesz :biggrin: EN ma się nijak do Virażki :lalag: Ja na Twoim miejscu rozejrzałbym się za jakąś CB. Przynajmniej u mnie to zdało egzamin - napalenie na Intrudera 800 przerodziło się w sens posiadania CB 750 :clap: Z tym, że ja chcę kupić motocykl do szwendania się po drogach a intruz to stricte czopek (ale kiedyś i tak Intruza sobie sprawię). Zostaw se jeszcze kasę na szmatex albo ciągnij kredyt - w końcu raz się żyje :) I szerokiej drogi!!! :biggrin: :flesje: Edited November 9, 2008 by Batman Quote http://www.moto-batman.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
igrazka Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Na mnie też przyszła nareszcie pora :icon_question: 3 listopada 2008 roku o godzinie 10 usłyszałam "Gratuluje Pani " hihihihi. ZDAŁAM!!!!! :banghead: Hihi, widzę że 3 listopada był łaskawy dla początkujących motocyklistek :) Ja zdałam o 11.Gratulacje!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumka Posted November 10, 2008 Author Share Posted November 10, 2008 To ja również gratuluje:) będzie raźniej na zlotach :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts