Jump to content

JA TEŻ!!!!!

Sumka
 Share

Recommended Posts

Zastanawiam się teraz nad kupnem czegoś na początek. Myślę o czymś koło 500 - 650ccm i ok 50 KM. Troszeczkę grzebałam na aukcjach i wynalazłam takie sprzęty jak : Kawasaki EN500, Suzuki Savage, Yamaha Virago 535. Coś w tym stylu :D Może jest ktoś kto miał bliższy kontakt z tymi modelami i może mi pokrótce przedstawić wady i minusy tych moich "marzeń"? W co warto zainwestować moje ciężko wypracowane pieniądze :D

To zależy do czego potrzebujesz :biggrin: EN ma się nijak do Virażki :lalag: Ja na Twoim miejscu rozejrzałbym się za jakąś CB. Przynajmniej u mnie to zdało egzamin - napalenie na Intrudera 800 przerodziło się w sens posiadania CB 750 :clap: Z tym, że ja chcę kupić motocykl do szwendania się po drogach a intruz to stricte czopek (ale kiedyś i tak Intruza sobie sprawię). Zostaw se jeszcze kasę na szmatex albo ciągnij kredyt - w końcu raz się żyje :)

I szerokiej drogi!!! :biggrin: :flesje:

Edited by Batman

Na mnie też przyszła nareszcie pora :icon_question: 3 listopada 2008 roku o godzinie 10 usłyszałam "Gratuluje Pani " hihihihi. ZDAŁAM!!!!! :banghead:

Hihi, widzę że 3 listopada był łaskawy dla początkujących motocyklistek :) Ja zdałam o 11.

Gratulacje!!