Sumka Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Na mnie też przyszła nareszcie pora :biggrin: 3 listopada 2008 roku o godzinie 10 usłyszałam "Gratuluje Pani " hihihihi. ZDAŁAM!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 No to ja tez pani gratuluje :biggrin: :biggrin: Oby wiecej takich kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Gratuluję i czekam na drugi post w tym wątku pod tytułem "Kupiłam 2oo" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumka Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zastanawiam się teraz nad kupnem czegoś na początek. Myślę o czymś koło 500 - 650ccm i ok 50 KM. Troszeczkę grzebałam na aukcjach i wynalazłam takie sprzęty jak : Kawasaki EN500, Suzuki Savage, Yamaha Virago 535. Coś w tym stylu :D Może jest ktoś kto miał bliższy kontakt z tymi modelami i może mi pokrótce przedstawić wady i minusy tych moich "marzeń"? W co warto zainwestować moje ciężko wypracowane pieniądze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) To zależy do czego potrzebujesz :biggrin: EN ma się nijak do Virażki :lalag: Ja na Twoim miejscu rozejrzałbym się za jakąś CB. Przynajmniej u mnie to zdało egzamin - napalenie na Intrudera 800 przerodziło się w sens posiadania CB 750 :clap: Z tym, że ja chcę kupić motocykl do szwendania się po drogach a intruz to stricte czopek (ale kiedyś i tak Intruza sobie sprawię). Zostaw se jeszcze kasę na szmatex albo ciągnij kredyt - w końcu raz się żyje :) I szerokiej drogi!!! :biggrin: :flesje: Edytowane 9 Listopada 2008 przez Batman Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Na mnie też przyszła nareszcie pora :icon_question: 3 listopada 2008 roku o godzinie 10 usłyszałam "Gratuluje Pani " hihihihi. ZDAŁAM!!!!! :banghead: Hihi, widzę że 3 listopada był łaskawy dla początkujących motocyklistek :) Ja zdałam o 11.Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumka Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 To ja również gratuluje:) będzie raźniej na zlotach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi