Złoty Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 (edited) Tak jak w temacie, posiadam cbr 600rr z 2005 roku z zawieszeniem upside down i w motodacie (od 1995 do 2005) jest napisane ze w modelu od 2003 do 2005 powinno isc 110mm oleju do każdej z lag ale w modelach od 2003 roku było klasyczne zawieszenie, dopiero w 2005 wyszla nowa seria motocykli z upside down....Moze wiecie gdzie to sprawdzic ile powinno isc oleju w upside down?niestety serwisówki nie moge znalesc w necie :eek:(....................serwisówke udało mi sie znalsc ale niestety nie ma tam informacji o ilosci oleju do przedniego zawieszenia.....:icon_razz: Edited November 6, 2008 by Złoty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złoty Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 odświeżam....naprawde nikt nie wie gdzie to sprawdzic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartusdr Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 (edited) cięzko to będzie sprawdzić najlepiej zadzwoń do serwisu :icon_twisted: czasami jak mają dobry humor to podadzą :icon_mrgreen: Edited November 7, 2008 by bartusdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motong Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Z tego co widzę w swoich danych to do tego modelu wchodzi 413ccm na jedą lagę. Ale nie wiem co masz za motodatę jeśli bo u mnie jest że w modelu 2003-2004 wchodzi 531ccm na jedną lagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartusdr Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ale nie wiem co masz za motodatę jeśli bo u mnie jest że w modelu 2003-2004 wchodzi 531ccm na jedną lagę. dokładniej to 531+/- 2,5ccm a podają także 110mm od krawędzi lagi więc MOTODATA dobrze mówi :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motong Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 W sumie racja. Sorry za niedopatrzenie, ale plynie z tego jeden wniosek, trzeba przestać spać w robocie :icon_mrgreen:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dariusz L Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 ale niestety nie ma tam informacji o ilosci oleju do przedniego zawieszenia.....:biggrin: Jesteś pewny ? Sprawdź lepiej jeszcze raz . Motodata może zawierać błędy , tak jak np. w moim modelu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pork Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 serwisówke udało mi sie znalsc ale niestety nie ma tam informacji o ilosci oleju do przedniego zawieszenia..... to jakas dziwna serwisowka. proponuje sprawdzic jeszcze raz, bo cos mi sie wierzyc nie chce, ze tego nie podali. przylozyc sie, poczytac dokladnie i na pewno sie znajdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_zanetti Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 autodata 2007 podaje 110mm dla roczników 03-07 błąd czy wypada jednakowo mimo zmiany? Quote 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts