Złoty Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Tak jak w temacie, posiadam cbr 600rr z 2005 roku z zawieszeniem upside down i w motodacie (od 1995 do 2005) jest napisane ze w modelu od 2003 do 2005 powinno isc 110mm oleju do każdej z lag ale w modelach od 2003 roku było klasyczne zawieszenie, dopiero w 2005 wyszla nowa seria motocykli z upside down....Moze wiecie gdzie to sprawdzic ile powinno isc oleju w upside down?niestety serwisówki nie moge znalesc w necie :eek:(....................serwisówke udało mi sie znalsc ale niestety nie ma tam informacji o ilosci oleju do przedniego zawieszenia.....:icon_razz: Edytowane 6 Listopada 2008 przez Złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 odświeżam....naprawde nikt nie wie gdzie to sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) cięzko to będzie sprawdzić najlepiej zadzwoń do serwisu :icon_twisted: czasami jak mają dobry humor to podadzą :icon_mrgreen: Edytowane 7 Listopada 2008 przez bartusdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motong Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Z tego co widzę w swoich danych to do tego modelu wchodzi 413ccm na jedą lagę. Ale nie wiem co masz za motodatę jeśli bo u mnie jest że w modelu 2003-2004 wchodzi 531ccm na jedną lagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ale nie wiem co masz za motodatę jeśli bo u mnie jest że w modelu 2003-2004 wchodzi 531ccm na jedną lagę. dokładniej to 531+/- 2,5ccm a podają także 110mm od krawędzi lagi więc MOTODATA dobrze mówi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motong Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 W sumie racja. Sorry za niedopatrzenie, ale plynie z tego jeden wniosek, trzeba przestać spać w robocie :icon_mrgreen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ale niestety nie ma tam informacji o ilosci oleju do przedniego zawieszenia.....:biggrin: Jesteś pewny ? Sprawdź lepiej jeszcze raz . Motodata może zawierać błędy , tak jak np. w moim modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 serwisówke udało mi sie znalsc ale niestety nie ma tam informacji o ilosci oleju do przedniego zawieszenia..... to jakas dziwna serwisowka. proponuje sprawdzic jeszcze raz, bo cos mi sie wierzyc nie chce, ze tego nie podali. przylozyc sie, poczytac dokladnie i na pewno sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 autodata 2007 podaje 110mm dla roczników 03-07 błąd czy wypada jednakowo mimo zmiany? Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi