rrolek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Na kołach przez Karpaty to nie na mojej EXC. Witam na starość będziesz musiał kupić DRZte :icon_eek: Pozdr rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Panowie, pogadałem z kim mogłem ale niestety nie mam żadnych konkretnych info w stylu traski, plany co gdzie którędy. Czy ktoś kto śmigał traski off ale typowo przeprawowo z betami i może mi coś podpowiedzieć ? Nie zabieramy GPSu, gdzie można dostać jakieś konkretne mapki tego kraju? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 a co ze "służbami porządkowymi" typu policja, straż leśna, leśniczy, celnicy, itp ?? Nie ma się czego obawiać przemierzając lasy, łąki, drogi ?? Bo ostatnimi czasy u nas (przynajmniej w moim rejonie) trzeba mieć oczy dookoła głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrolek Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 a co ze "służbami porządkowymi" typu policja, straż leśna, leśniczy.... Witam Problemów niw miałem chociaż żadko mundurowych sie tam widuje. Służby leśne więc gajowi i drwae przesympatyczni. Ostrzegano nas wielokrotnie żeby nie wjeżdżać w tereny chronione. Tam podobno służby są i to nie miłe. Niezbędna więc dobre mapy. Pozdr rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi