RudyXJ Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 a i w tym roku po raz trzeci sie zjawię z Kurczakiem :) Pzdr i sie juz doczekać nie moge JG no i wiosny bo to w parze idzie Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam. Czy jest już może gdzieś w sieci oficjalny plakat promujący imprezę? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Witam. Juz sam sobie odpowiedziałem: PLAKAT Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ktoś leci już na sobotę ?? Ja raczej w niedziele , nie mam aż tak daleko , a przyjeżdżać w sobotę by ostro zabalować troche nie przystoi, nie to miejsce i nie ten cel... pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mam nadzieje ,że blachy z Jasnej bedą w tym roku w przystepnej, ludzkiej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak Bóg da będe miał w kwietniu nowiutke moto , trzeba będzie koniecznie je poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Został już niecały miesiąc :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 my lecimy z olsztyna czas wyjazdu sie ustali piątek lub sobota, ja bede napewno. my lecimy z olsztyna czas wyjazdu sie ustali piątek lub sobota, ja bede napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Został już niecały miesiąc :) Moze najwyzszy czas pomodlic sie o wiosenna pogode ?? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 :notworthy: Ja już zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Moze najwyzszy czas pomodlic sie o wiosenna pogode ?? Pogoda już od kilku dni mnie rozpieszcza :) Nie wiem jak ma być w dniu Rozpoczęcia ale Wielkanoc ma być najcieplejszą Wielkanocą od kilku lat, tak na TVN`ie Meteo dziś rano prezenterka stwierdziła, miejmy nadzieje , ze i na J.G. dopisze ... Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jam prawie gotów. Cebra zatankowana, jeszcze mała myjka i ostatnie dopieszczanie i w drogę. Jak się uda to jadę w sobotę. :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja ze znajomymi wylatujemy w niedziele(19.04) o 6 rano z okolic Marek lub Nadarzyna ze średnią przelotową 100-120 :cool: Wiec jak zobaczycie grupe ktora tamuje ruch to pewnie bedziemy My :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopperek_pl Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a jedzie ktoś ze średnią przelotową 80-90:)? albo ktoś jakimś chopperkiem 125;p? i najlepiej z okolic Czewy:D? sorry za takie wymagania i w ogóle szczegółowe warunki, ale kuzyn mi nawalił, a samemu to smutno raczej:(... no chyba, że jakiś fajny plecaczek:] pzdr!:) już niedługo, coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja ruszamw sobotę, o ile mój kapryśny ostatnio Wildek się nie rozkraczy po całości :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja ze znajomymi wylatujemy w niedziele(19.04) o 6 rano z okolic Marek lub Nadarzyna ze średnią przelotową 100-120 :cool: Wiec jak zobaczycie grupe ktora tamuje ruch to pewnie bedziemy My :icon_mrgreen: O widzę, że się spotkamy gdzieś na trasie. Podobnie planuję z kumplem wyruszyć. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi