Jump to content

ALBANIA OFROADEXPEDYTION

RADEK4X4
 Share

Recommended Posts

witam wzeszłym roku zorganizowałem ALBANIA OFROADEXPEDYTION 2008 udział wzięły głównie auta 4x4 i motocykl enduro w przyszłym roku2009 organizuje wyprawę do Istambułu przez albanie .szukam chętnych osób ponieważ sam przesiadłem się na xr 600r wiec albanie pokonam na motocyklu.

samochody wiozą cały sprzęt turystyczny części paliwo i tp wiec można się wyszaleć trasa jest pod gps wiec spotykamy się w wyznaczonych miejscach .

zapraszam do obejrzenia galerii z zeszłorocznej wyprawy WWW.ZWIAD4X4.COM

chętnych proszę o mejla znajdziecie na stronie pozdrawiam Radek

no comments

a co w tym złego? takie jest założenie, przynajmniej chłopaki nie udają, jak coponiektórzy globtrotterzy z hollywood, że tak sami z siebie po kontynentach śmigają :biggrin:

ja tam nie widzę nic zdrożnego w opcji wyjechania sobie z transportem zewnętrznym w celu poszalenia motocyklem w cudzych dzikich ostępach :banghead: na islandię też na kołach "prawdziwi bajkerzy" muszą dojeżdżać..? :icon_mrgreen:

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

no juz miałem sie pytac co i jak i kiedy, tez podobny kierunek planujemy na 2009, a tu ta niemiecka wycieczka na gsach... :) ... no cóz widocznie nie tym razem... :wink: :( :icon_evil:

spoko ja się nie obrażam ale zbieram ekipy która to przejedzie wiec hard enduro anie spacer z bagażami wyrazie co mogę podzielić się trakami i doświadczeniem z tego kraju byłem tam kilka razy.

pozdrawiam radek