Paweł_87 Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Przeciez napisalem ze juz ma zmieniony gaźnik na polini 17,5, standardowo jest 14. Za mały jest? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Aha zapomniałem dodać przebiegu: 21000km...Na nowym cylindrze i gaźniku 3000km, a korbowód jest nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Kurcze 17,5 to mało. wyczynowe 50 mają 19-21mm wiec wydaje mi sie ze troche wiekszy by Ci sie przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 21 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Mam takie pytanie niezbyt na miejscu :oops: Czy ktoś mieszkający w Biskupcu(gdzieś koło Mrągowa, Olsztyna), albo okolicach mógłby zobaczyć ten motorek? Sprawdzić go? Ja jestem z Lublina i nie chcę jechać w ciemno. Jeżeli ktoś jest z tamtych okolic i mógłby to dla mnie zrobić to prosze o kantakt przez forum albo na maila [email protected] lub gg# 2153813.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 21 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Nikt mi nie pomoże :cry: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 26 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 No dobra, senda z Biskupca sprzedana, ale mam inną na oku! Kto się pisze na obejżenie czerwonej sendy z Warszawy? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Paweł, tak Ci nikt nie pomoże - rzuć nowy temat w dziale Co i jak kupić, zatytułuj "pomoc w obejrzeniu potrzebna" opisz sprawę, itd. Do tego tematu za mało osób zagląda, żeby ktoś mógł rzeczywiście pomóc. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi