Jump to content

Ducati Streetfighter -- wow ..

Recommended Posts

Ducati Streetfighter 1098

łooo ho ho

Powiem tak .. jak tak bedzie wyglądał ten motorek to będzie to pierwsze ducati które z wyglądu do mnie przemawia .. baa .. zakochałęm się !!!

Myśle że timeing jest idealny bo za rok bede rozglądał sie za nowym moto .. a do tej pory przetestują to moto na lewo i prawo .. :icon_idea: i bedzie wiadomo co w trawie piszczy .. ups .. buczy

Balzac przestań kozaczyć, bo na www.motorcyclespecs.co.za widziałem to tydzień temu :lapad: :clap: :D

A powracając do tematu, to mogli by tą czachę mniej japońską zrobić i byłby naprawdę konkret :icon_razz:

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

podobno to plotka, albo nawet żart (jest ich pełno w sieci), a Ty się zakochałeś ?

Lepiej popatrz na to co już jest w stajni Ducati. Uczucia to przecież ważna rzecz !!! :lapad:

Balzac przestań kozaczyć, bo na www.motorcyclespecs.co.za widziałem to tydzień temu :D :D :D

A powracając do tematu, to mogli by tą czachę mniej japońską zrobić i byłby naprawdę konkret :clap:

przepraszam dusicielu :icon_razz:

Oooo.. ten mi się bardziej podoba! :bigrazz:

drapieżny wygląd i pewnie tak samo drapieżna bestia siedzi w środku (w końcu silnik od 1098)

Zgadzam się w 100%. Ten jest ideał!!! Nic dodać, nic ująć.

Jakby ktoś znalazł w necie zdjęcia w lepszej rozdzielczości- meldować :wink:

No kazdy moze mniec swoje zdanie, ale mi to srednio sie podobuje- brakuje w nim kszty delikatnosci i bardziej podobny jest do japonskich bikingow , pewnie raz ze przez te barwy nadajace ociezaly wyglad calosci, i te dodatkowe plastiki przechodzace z chlodnicy do bloku silnika dajace wrazenie calej bryly- Franek z Twa Wdowa bardziej mi sie widzi- jest w niej zadziornosc i lekkosc, a tu nawet wydechow podsiedzeniowych ni ma- to blad- przez to zamiast lekkosci z tylu widzimy jakies japonskie fredzle z boku- no i lampa ni to fazer, ni wydra...oj brakuje tu lekkosci i dynamizmu jest tylko jakas pomrocznosc i to wcale nie jasna...

Taki Street powinien miec jak najbardziej zwarta i przejrzysta sylwetke- w chlodzonym ciecza silniku tez to mozna zrobic kosztem niecodziennych rozwiazan(np rama jako przewody cieczy) i dobrego ulozenia okablowania i innych dodatkow, jako ze silnik jest waski taki i powinien byc zbiornik paliwa- jako ze problem jest z umieszczeniem airboxu- zbiornik powinien sie przesunac nieco pod siedzisko kierowcy... oj duzo by wymieniac, ale Franek- to nadal nie jest dla Cie gotowy ideal- tylko material na przerobke :bigrazz: :wink: dobrze mysle...

Aha popatrzcie na dzial Sport plizz. Janek 748 S.

Franek- to nadal nie jest dla Cie gotowy ideal- tylko material na przerobke :bigrazz: :bigrazz: dobrze mysle...

Bardzo dobrze :wink:

Ideał, bo cała kablozja jest pochowana, a z tym jest największy problem.

BTW- dziś macałem ST4 bez owiewek. Temat ciężki, bo tam bebechy na wierzchu :crossy: . Aku na zewnątrz ramy, a nie pod siedzeniem, cewki mocowane przy główce ramy. Będzie trzeba wróżkę odwiedzić chyba...