Hun996 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Znalazłem nowinkę: "Super" Africa Twin 1200http://www.motorcyclespecs.co.za/pic%20of%...a_twin_1200.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 e, na razie taka to nowinka jak i nowa tenerka 1200: grafika na podstawie mniejszego modelu. w tym przypadku lekko przerobiony w programie graficznym trampek... :icon_mrgreen: BTW zastanowiłbym się, czy faktycznie musiałby to być silnik 1200. viadro z litrowym jest uznawane za zdecydowanie zbyt ciężkie do jazdy w terenie czy dalekich wypraw po szutrze (nie próbowałem, opieram się na opiniach przeczytanych). podobne z resztą opinie dotyczą pozostałych obecnie oferowanych turystycznych enduro, z r1200gs na czele. przyznam, że mnie w ofercie - jak się nie znam na tego typu motocyklach - brakuje średniej (obecnie) pojemności 800-900ccm: jedynym przedstawicielem wydaje się być niedawna premiera f800gsobawiam się, że jak nowy trampek: asfalt z prezencją pseudo-enduro :biggrin: jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts