sorier Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Poszukuje informacji na temat wyjsciowego ustawienia śruby składu mieszanki i iglicy w Kawasaki GPZ 550 H1 '83-'84 (gaźniki podciśnieniowe K26V-B1).Z góry dziękuje za każdą informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam podpinam się pod temat mam właśnie pytanie odnośnie gaźników do Gpz 550 UT 85 rok więc zaczynam 1) jaka jest średnica przepustnicy 2) ile ma być wykręcona śruba od składu mieszanki 3) jaki ma być poziom w komorze pływakowej najlepiej by było jak by ktoś miał jakiegoś manuala do tego sprzęta to był bym bardzo wdzięczny :wink: czekam na odpowiedź pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam podpinam się pod temat mam właśnie pytanie odnośnie gaźników do Gpz 550 UT 85 rok więc zaczynam 1) jaka jest średnica przepustnicy 2) ile ma być wykręcona śruba od składu mieszanki 3) jaki ma być poziom w komorze pływakowej najlepiej by było jak by ktoś miał jakiegoś manuala do tego sprzęta to był bym bardzo wdzięczny :wink: czekam na odpowiedź pzdr Koncert życzeń? Wysil się trochę i poszukaj na necie ( może na naszym forum) serwisówki. Będziesz miał wtedy czarno na białym opisane co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 jak bym co znalazł to bym nie pisał że tego potrzebuję, zwłaszcza że nie chciałem zakładać nowego tematu tylko podpiąłem się pod ten, a tak w ogóle to na necie do 550 nie ma nic a jak jest to albo nie chodzi albo się nie da ściągnąć, tak że sory ale tą uwagę mogłeś zachować dla siebie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 nie jestem 100% pewien tych danych średnica gaźnika 27mm Sruba składu 2,5 (ale tej wartości sztywno nie musisz się trzymać, z przebiegiem ona się dezaktualizuje) Poziom pływka 27mm, poziom paliwa 6-8mm 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a tak w ogóle to na necie do 550 nie ma nic Znalezienie tej serwisówki zajęło mi 2 min. :flesje: http://www.megaupload.com/pl/?d=R5G9SVKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Znalezienie tej serwisówki zajęło mi 2 min. :flesje: http://www.megaupload.com/pl/?d=R5G9SVKB nie chce być wredny ale tą serwisówkę znalazłem już kiedyś ale niestety jest ona dedykowana do Gpz 550 rocznika 1979 - 1985 a mnie interesuje nowszy model od 1984 baba_zanetti dzięki za pomoc pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Piszesz,że nic nie ma. Jest Masz model 1984 a serwisówka jest do 1985 więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja mam rocznik 85 początek produkcji można powiedzieć bo były produkowane od 84, a stary model był produkowany od 1979 - 1985 i sprawa wyglądała tak że produkcja modeli jak by się zazębiała więc myślę że można zakończyć temat chyba że dalej chcesz drążyć niepotrzebnego off-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Chce drążyć ;) A to nie jest do twojego modelu? ( Kawasaki GPZ400-550 & Z 400 F-FII - Z 500-550 F (83 - 85) Service Manual Supl ) Nic innego nie znalazłem. http://manualz.info/index.htm Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Leon84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 to nie jest do końca to ale dzięki znalazłem to co mnie interesowało :wink: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi