rosa102 Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 witam brać motocyklową!wymieniłem właśnie kierunki ze zwykłych na LED i ku mojemu zdziwieniu nie działają poprawnie tylko świecą cały czas.co zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_b Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 po pierwsze przywitac sie na forum w odpowiednim dziale a po drugie użyć opcji "szukaj" bo temat byl walkowany miliony razy Quote MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosa102 Posted October 26, 2008 Author Share Posted October 26, 2008 dzięki za pouczenie ale od nie dawna posiadam komputer i uczę się obsługi a umysł nie ten 40 lat już kilka razy system wywróciłem Postaram się przywitać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor 1 Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Musisz wymienic przerywacz kierunkowskazów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosa102 Posted October 26, 2008 Author Share Posted October 26, 2008 o.k. dzięki za informację .Po wekędzie stawiam moto na serwis to może mi wymienią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_b Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 temat jest szeroko opisany na tym forum. w prawym górnym rogu jest zakladka "szukaj". klikasz i wpisujesz hasło np. kierunkowskazy albo kierunkowskazy led i wtedy twoim oczom ukaza sie wszystkie tematy zwiazane z tym zagadnieniem. Udanego forumowania zycze :crossy: Quote MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosa102 Posted October 26, 2008 Author Share Posted October 26, 2008 dzięki za informację wszedłem jak mówiłeś.Teraz wiem duuużo więcej na ten temat.człowiek uczy się całe życie teraz jeszcze komputera.a bo zapomnę przedstawiłem się tylko czy dobrze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts